Kaposváron hol lehet hamisított Louis Vuitton táskát venni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 18:00
2/21 anonim válasza:
ne vegyél hamisított táskákat, nagyon gáz..
3/21 anonim válasza:
Igen, amellett, hogy nagyon gáz, egy csomó ember nem is tudja, hogy minden egyes hamis termék vásárlásakor a maffiát gazdagítja. Igen, sajnos mindezek mögött egy jól szervezett bűnözés áll, úgyhogy inkább vegyél egy szép, mutatós táskát, de semmiképpen se hamisat. Eléd ciki, amikor szó szerint lejön a termékről, hogy gagyi, és hamis ugyanis egy átlag embernek ritkán adódik csak úgy cca. 300.000 pénze, hogy vegyen egy eredetit.. de ez csak az én véleményem...mindenki döntsön kedvére.
4/21 A kérdező kommentje:
Azért kell a hamisítvány, mert nagyon tetszenek a Vuitton táskák, de eredetire nem fogok több 100 000ret kiadni.
2010. febr. 28. 18:21
5/21 anonim válasza:
Az embernek egy kattintás utána nézni,hogy messziről levillanjon egy táskáról,hogy mű e.:)
Én is mindig megmosolygom a mű Vuittonosokat.
6/21 anonim válasza:
hát hiába tetszik a bóvli nem ugyanúgy néz ki:D
7/21 A kérdező kommentje:
Nem az vt a kérdés, hogy ki támogatja a hamisítványokat, hanem h Kaposváron hol lehet kapni.
2010. febr. 28. 21:41
8/21 anonim válasza:
nézz szét a Deja Vű-be(nemtom hogy kell írni:D)
én fiú vagyok,ne kérdezd hogy mik vannak ott..XD
Tudod a Kodály iskolával szembe.
Vmi Alianz mellett,meg a Kossuth tértől jössz felfele,a Keresekedelmi iskola fele is van egy Deja vu.ott is esetleg.
meghát vásár ugye...
stb..
9/21 anonim válasza:
Nézz szét a Vaterán vagy a Tesz-Vesz-en!
Nagyon jó LV táskák vannak, akár 10-15ezer Ft-ért.
Sztem jók, rem. segítettem!
10/21 anonim válasza:
jeeeezus ez nagyoon gaz:S soha az eletbe nem vennek hamis cuccokat :S szerencsere a szuleimnek futja az igazira is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!