Szerintetek jó ötlet vagy szánalmas?
Szóval csináltam egy honlapot, amire pakoltam fel a megunt cuccaimat: felsők, szoknyák, ékszerek, táskák.... Mindegyik 5-600 ft-ért, vmi olcsóbb vmi drágább (ami márkás).
Érdemes megmutatni ismerősöknek vagy szánalmas?
Itt a link: [link]
Szerintem inkább a Vaterára rakd fel, az árakat meg a helyedben lejjebb vinném, nagyon olcsók manapság a turkálók főleg a kilósak, és ennél ne haragudj ezerszer igényesebb és szebb ruhákat lehet kapni.
De hajrá én is adtam már el olyat a vaterán amire azt hittem hogy tuti nem veszi meg senki.
Egri vagyok, és mi tesómmal kitakarítottuk a padlást, majd amit oda lehetett ajándékozni odaadtuk, megmaradt 6karton lom, meg egy zsák ruha. Kimentünk egy közeli faluba ahol bolhapiacot hirdettek, és reggeltől 3ig, 8000ft-ot kerestünk rajtuk, a ruhák 150-ért keltek el, de még így is megérte.
Nézz szét nincs-e nálatok ilyen piac, mert a környékünkön már 3 is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!