Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szánalmas a hamísitott...

Lányok! Szánalmas a hamísitott Lv, Gucci, Prada táska! Mikor jöttök végre rá?!

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 18:38
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
naörülök:D
2010. aug. 3. 21:02
 12/44 A kérdező kommentje:

Az a legjobb amikor buliba minden egyes csajszinál V táska van:DDD

Meg olvastam ilyen közösségi portálon, pózolt a tizenéves nagylány nagy LV tatyival, és akkor megkérdezi vki h eredeti a táska? És akkor válasz: hát szerintem igen, olaszországból hozta anyának a barátőjének a lánya:DD HAHA:D

2010. aug. 3. 21:43
 13/44 A kérdező kommentje:

*LV

ja meg volt egy bnőm, büszkén hordta az 'LW'-s táskáját:DDDDD mekkoramár:D

2010. aug. 3. 21:44
 14/44 anonim ***** válasza:
41%
Majd, ha küldesz egy eredeti LV táskát, vagy az árát! Most őszintén...neked egy olyan cuccod sincs a szekrényben ami nem eredeti???
2010. aug. 3. 22:00
 15/44 A kérdező kommentje:
képzeld nincs. Fel lehet öltözni ízlésesen úgyis hogy nem vagyok tele márkanevekkel. nyilván van pár darabom, de azért PÁR mert eredeti!és nem LV-re meg Pradara kell gondolni..
2010. aug. 3. 22:11
 16/44 anonim ***** válasza:
81%
XD Mi az, hogy talán egy sincs neki ami nem eredeti? Egyrészt nem mindenki márkab.zi, van akinek a sima mezei ruhák is megteszik, pl turiból (bár ott is sok márkás van:D), és ettől még nem arra kell gondolni, hogy ocsmány vagy gáz a ruhatára. Másrészt szerinted tényleg jobb egy hamisított LV táska, mint egy elérhető árú, esetleg nem is márkás de JÓL kinéző és nem HAMIS táska? komolyan mondom, siralmas, ha az emberek olyannal pózolnak, amit nem tudnak megfizetni. Nincs félmillád egy hűdemárkás kistáskára? Kit érdekel? Sokaknak nincs. Nem ciki. AZ a ciki, ha úgy akarsz tenni, mintha lenne, és közben a többi cuccod takko meg c&a szinten van és süt rólad, hogy hamis tatyó....................
2010. aug. 3. 22:27
 17/44 anonim ***** válasza:
62%
Nekem van eredeti LV táskám. Meg gucci cipőm is. A tesóm (aki holt gazdag) vette nekem születésnapomra. Mindenhova abban jártam, nagyon imádtam mert kiskorom óta imádom a LV táskákat. Persze senki nem hitte el hogy eredeti. Még most sem hiszik el....
2010. aug. 3. 22:37
 18/44 anonim ***** válasza:
26%
szerintem az a gáz, hogy mindenki ilyet hord, és ugyanolyan tucat lett, mint a converse. az LV-táskák meg nagyon rondák, ugyanolyanok, semmi érdekesség nincs bennük:/
2010. aug. 4. 00:23
 19/44 anonim ***** válasza:
61%
Ja, és ha a barátnődnek gagyi van, akkor már szóba sem állsz vele? Röhejesek vagytok!
2010. aug. 4. 14:43
 20/44 A kérdező kommentje:

?

kimondta hogy szóba se állok vele?? ..

2010. aug. 4. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!