Én csak szimplán megmondanám neki, hogy annyi pénzért, amennyiért a hamisítványt vette vehetne normális táskát is:D De szerencsére nincsenek olyan barátnőim, akik hamis luxusmárkával akarnának felvágni, mert mind teszünk rá magasról, hogy milyen márkát hord a másik vagy egyáltalán márka-e...
2010. aug. 4. 16:06
22/44 anonim válasza:
nekem eredeti guccim van és 1szer sem hordtam, anyámnak adtam hagy vegye fel, de ő is megunta és most a pincében van. ha kell valakinek szóljon ingyen megkapja. nekem egy lude márkájú szőlős táskámvan, turis 1000 forint volt ,műbőr és beleférnek a füzeteim. ennyit erről, az eredeti se nagy szám, pár g betű...ugyan, a hamisitvány se...
2010. aug. 9. 23:36
23/44 anonim válasza:
Szerintem is gaz.. Nem az a gaz, h nincs penze eredetire, hanem h ugy tesz, mintha lenne.. Ez olyan, mint az aranyozott muanyag cucca. Legyen muanyag ekszer vkin, az nem gaz, de az gaz, ha aranynak akarja feltuntetni..
Mondjuk az nem mervado szerintem, hogy ki milyen ruhaval hordja az lv taskajat; nekem is van, mert megtetszett, es megtehetem, hogy megveszem, es siman felveszem a 15 dollaros gap felsommel, mert jol neznek ki egyutt.. Pedig lenne hozza dragabb felsom, de nehogy mar aszerint valogassam ossze a ruhaimat, hogy mennyibe kerulnek ahelyett, h azt neznem, mi nez ki jol...
2010. aug. 9. 23:46
24/44 anonim válasza:
irigyek vagytok.én is kaptam egy eredeti LV táskát,a barátomtól.az anyukája hozta Olaszországból.
de am mitől gázabb egy hamis tervezői táska,mint egy 5ezer ft-os kínai ying xi hu táska???
2010. aug. 9. 23:55
25/44 anonim válasza:
Irigyek?:D Mire? Nekem is van eredetim, raadasul en a sajat penzembol vettem, nem kaptam:) Nem fogok azokra a gagyi kinai vackokra irigykedni. Egyebkent hamis "markasnak" beallitott cuccokat eloszor akkor lattam, mikor eloszor jartam kamaszkent magyarorszagon.. Az ilyesmi itt nem divat, ez valami kelet-europai sajatossag lehet.
2010. aug. 10. 00:00
26/44 anonim válasza:
az irigyeket arra értettem akik verik magukat h lv táska fujj :) meg h mindenre aztmondják h hamis..én busszal járok,nincs még kocsim,és mégis van LV táskám..és akkor már hamis:)
2010. aug. 10. 00:05
27/44 anonim válasza:
Sajnos én sem tehetem, meg hogy LV táskát vegyek 300ezerét, de akkor sem fogok hamisat hordani, mert az nagyon gáz.
2010. aug. 10. 01:40
28/44 anonim válasza:
Szerintem a kérdező gáz. Lehet hogy szánalmas, de tuti biztos vagyok benne, hogy ezeket sem a saját pénzedből veszed, a saját munkáddal megszerzett pénzből, hanem valaki tejel neked.Ha te is minimálbéren élnél, ne félj örülnél, hogy van egy táskád.
2010. aug. 10. 10:15
29/44 anonim válasza:
legjobb az , amikor kíínai gatya(1000)+C&A felső(1500)+LV táska, ami alapból kb. 500exDxD
2010. aug. 10. 11:23
30/44 anonim válasza:
Azért mert valakinek van egy két darab hamisítvány LV vagy prada táskája vagy bármi mása még nem mondom rá azt h gáz. Ugyan én nem hordok lyesmit mert ez nem rám vall, de attól még nem mondom, hogy szánalmas. Az már gáz viszont ha azt mondja h eredetei tele agatja magát hamis cuccokal és ő maga is hisz benne h a vaterán 5000 eredetit kap. Nekem egy eredeti Prada táskám van, de azt is külföldről kaptam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!