Lányok, akik csak anyjukkal, és/vagy lánytestvérevel lakik. Ti hordtok melltartot/sportmelltartot, otthon?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, ha pizsis napotok van, és lenge, vagy kivágott a póló, ti felvesztek?
Nővéremmel mindketten vettünk, egy ugyan olyan rövidnadrágos egybe pizsit. Nyári, szóval vékony anyagú. Ő ezt minden nélkül hordja, és meg bugyival, és sportmelltartóval. Nagyjából hülyének néznek 😅 hiszen mind lányok vagyunk, illetve egy család.
2020. júl. 6. 00:29
11/16 anonim válasza:
Én mindig veszek fel (nappal), nekem máshogy nem kényelmes. A tesóm pont a másik véglet.
12/16 Sweetilla válasza:
Pizsama alá sosem veszek melltartót. Ha csak úgy egész nap otthon vagyok (de átöltözök), akkor sima melltartófelsőket/topokat hordok, amiben nincs se szivacs, se merevítő stb.
13/16 anonim válasza:
Mi ha haza megyünk a szüleimhez,nem szoktunk felvenni nálunk nem tabu ha látjuk egymást,így nőttünk fel. 41N
14/16 anonim válasza:
Melltartót én se hordok (alvás közben) de bugyit mindig. Szerintem undi bugyi nélkül belebújni a pizsinadrágba. Meg akkor kb naponta kéne mosni!
15/16 anonim válasza:
Amíg otthon laktunk nem minden esetben volt rajtunk hiszen csaádtagok nem volt illetve most sem kellemetlen senkinek sem ha látjuk egymást, akár meztelen is. 42N
16/16 anonim válasza:
Én fiú vagyok, van 3 nővérem, de egyikőjük sem hord itthon melltartót. Ahogy hazaérnek rögtön leveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!