Lányok, akik csak anyjukkal, és/vagy lánytestvérevel lakik. Ti hordtok melltartot/sportmelltartot, otthon?
Tegyük fel, ha pizsis napotok van, és lenge, vagy kivágott a póló, ti felvesztek?
Nővéremmel mindketten vettünk, egy ugyan olyan rövidnadrágos egybe pizsit. Nyári, szóval vékony anyagú. Ő ezt minden nélkül hordja, és meg bugyival, és sportmelltartóval. Nagyjából hülyének néznek 😅 hiszen mind lányok vagyunk, illetve egy család.
Én úgy fogok a kérdésre válaszolni, hogy közben nem élek anyámmal :D
Ünnepekkor otthon szoktam lenni 1, max 2 hetet. Mivel ritka ez az alkalom, ezért lazába nyomom, és szinte sosincs rajtam melltartó (eltekintve a naaagy családi ebédeket). Mire a 3., 4. naphoz érünk anyám mindig megszólal, hogy oké, hogy pizsibe vagyok egész nap, de legalább melltartót vegyek. És ezt minden egyes évben, minden egyes alkalommal eljátszuk :D
Nekem van három bátyám, de még ennek ellenére sem veszek fel. Inkább bő és sötét pólók vannak rajtam itthon, de senkit sem zavar, nem ezt fogják nézni...
Úgy meg, hogy csak lányok vagytok, szerintem nem kellene szégyelned. Tényleg nem ezt fogják bambulni, meg amúgyis lányok vagytok mindannyian.
Szóval csak nyugodtan hord nélküle, nem egészséges pizsi alatt bugyiban és melltartóban aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!