Lányok ti otthonra szoktatok toppot hordani? Vagy nincs rajtatok melltartó?
Figyelt kérdés
Én azt hallottam hogyha nem hordasz sokáig melltartót akkor megereszkedik a melled, ezért én itthonra szoktam felvenni ilyen kényelmes toppot szinte észre se veszem hogy van rajtam valami.2020. jún. 29. 14:03
1/15 anonim válasza:
Szoktam hordani, vagy van olyan is, hogy nem veszek fel melltartót, ha itthon vagyok, de változó. Ahogy épp kényelmes.
2/15 anonim válasza:
Sose hordok melltartót,mert teljesen felesleges, nincs annyi mellem, hogy legyan mit "tartani".
Nem fog megereszkedni a mell attól, hogy nem viselsz melltartót, ez csak egy teljesen alaptalan városi legenda.
3/15 anonim válasza:
Nem hordok itthon melltartót, csak sporthoz vagy olyan takarításhoz veszem fel, ahol anélkül kényelmetlen (pl. ablakpucoláshoz).
Az egy rég elvetett mítosz, hogy ettől lazulnának a kötőszövetek és megereszkedne a mell.
4/15 anonim válasza:
Én sem szoktam hordani, bár nekem csak közepes a méretem (B-C kosár). De nagymellű (D, E) ismerőseim szoktak panaszkodni, hogy melltartó nélkül fáj a hátuk, ők felveszik otthonra is.
5/15 anonim válasza:
Nem sűrűn hordok itthon toppot, de melltartót se. Én itthon inkább a bő (férfi)pólók híve vagyok.
6/15 Metionin válasza:
Én sportmelltartót hordok mindig, utcára is meg otthon is. Nem lenne szükséges méretileg az sem, csak zavar ahogy dörzsöl a ruha.
7/15 anonim válasza:
Rajtam mindig van melltartó, és nem is kényelmetlen. Persze kifogtam már olyat, ami nyomott itt-ott, de szerencsére ez a ritkább.
8/15 anonim válasza:
Előbb lesz logó melle valakinek, ha hord melltartót, mintha nem.
A melltartó a mell zavaró mozgása ellen lett kitalálva is. Aztán divat is lett.
Eredetileg elől x alakban, és többszőr átvezetett széles szalag(pánt) teztil volt.
9/15 anonim válasza:
Nagy melleim vannak (E kosár), így nekem kényelmetlen anélkül lenni, bármilyen kis mozdulatra mozognak, fáj, nem kellemes, ezért aztán rajtam mindig van otthon is melltartó. Csak alváshoz szoktam levenni.
10/15 anonim válasza:
8: ez egyáltalán nem igaz, nézd meg a bennszülötteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!