Otthonra melltartó? Aki nem hord, az mit csinál ha valaki váratlanul bekopog?
Az a helyzet hogy gyűlölök melltartót hordani. Mikor a párommal külön lakásba költöztünk csak kettesben, akkor azt hittem, legalább ami az otthon töltött időt illeti, vége a szenvedésnek, munka után ledobhatom és lehetek abban. (Vagy pl. most, hogy egész nap egyedül vagyok itthon.)
Viszont majdnem minden nap beállít valaki. Jön a postás, jön egy rokon, stb., állandóan bekopogtat valaki.
Egyszerűen nem tudom mi ilyenkor a jó megoldás...
Más, aki nem szeret melltartót hordani, hogy oldja meg?
Hordjátok otthon is, bármilyen kényelmetlen?
Ha valaki kopog, akkor várakoztatjátok percekig? (Ráadásul nálunk látszik kintről, ha mászkálok a lakásban, hogy előkeressem a melltartót..)
(Az nem opció, hogy melltartó nélkül fogadjam az idegeneket, rokonokat, stb.... Kényelmes melltartót lassan 15 éve keresek és esélytelen, pedig már kb. minden stílust/típust próbáltam.)
Mi erre a legkényelmesebb, legegyszerűbb megoldás?
Otthon soha nincs rajtam melltartó. Jöhet postás futár bárki. Azért nem kezdek el magamra kapni valamit. Póló/atléta mindig van rajta, ha véletlen átüt a bimbóm hát istenem. :) Gondolom ez zavar téged. Vegyél fel otthonra egy sportmelltartót vagy egy ilyen csőtop szerűt a felsőd alá.
De nálam otthon a kényelem az első :)
Váratlannak én sem nyitok ajtót
Ha mégis muszáj valamiért,magamra kapok mellényt (még nyáron is),jobb mint melltartó nélkül,sima polóban.
Amúgy én otthon a legegyszerűbb ruhába vagyok,így kényelmes.
Ne te igazódj a saját lakásodban az idegenekhez!
Ennyit tudok írni.
Ők jönnek te hozzád, nekik kell elfogadni hogy te milyen szerelésben tartózkodsz a saját lakásodban.
Nálam ez így megy.
F
Én is utálok melltartót hordani, és épp emiatt nagyon gyakran sportmelltartó van rajtam - ami kb meg sem érzek.
Mivel most nagy "divatja" van a home-office-nak, ezért annak ellenére, hogy csak én vagyok itthon, felveszek melltartót. Nem azért, mert bárki lát (bár ha lát is, pléddel a hátamra tekerve kap el, így nem látja az amúgy is csak szúnyogcsípés mellemet), hanem mert fontosnak tartom, hogy felöltözzek ilyenkor is ezáltal a munkába "legyek".
Úgyhogy itthon is sportmelltartót hordok, ami kényelmes, és amit szeretek. De azért utcára a fehérnépek szerint nem illik venni - én meg hol alkalmazkodok ehhez az elvhez, hol nem.
Mint írtam, nem szeretnék például a párom nagypapája előtt meredő bimbikkel parádézni. :D
Mint írtam, körülbelül az összes létező fazont próbáltam már, MIND kényelmetlen, a sportmelltartó is.
NEM KÉREK PRIVÁTOKAT A MELLEMMEL KAPCSOLATBAN.......
Azért köszi..
Nincs olyan, hogy váratlanul beállítanak. Ha postás jön akkor simán felveszek egy pulcsit, a is futár előre jelez, hogy mikor jön.
Tisztázni kell mindenkivel aki csak úgy átmászkál, hogy azt előre lebeszélt időpontban tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!