Ha 80 cm a mellméretem akkor milyen kosarú melltartót kell vegyek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 13. 17:16
1/7 anonim válasza:
Ha a melled körmérete 80 cm, akkor amit veszel melltartó, 80-nal kezdődik. Ez lehet 80A/B/C/D/E stb.
Ehhez viszont a melled alatti részt is le kell mérned, majd a 80-ból kivonod ezt a számot, interneten fent van, hogy mettől meddig A/B/C/D/E stb, megnézed, hogy amit kaptál szám melyikbe tartozik bele, és megtudod, hogy a 80 után melyik betű áll. Így megtudod, milyen kosarú melltartóra van szükséged.
2/7 anonim válasza:
Juj bocsánat. Nem a melled körméretét kell mérned, hanem a mell alatti részt. Ha az 80 cm, akkor kell akkora melltartó. (#1 voltam)
3/7 anonim válasza:
A melled alatti körméretet jó szorosan leméred, közvetlen a mell alatt. Ez adja a melltartó számát. Ezt kerekíteni kell 0-ra vagy 5-re. Tehát ha 77-et mérsz, akkor 75-ös melltartó kell. Majd leméred a melled körméretét is a melled legmagasabb csúcsánál, ezt már nem kell szorosan. Majd ebből kivonod a melled alatt mért körméretet. Ezt most nem írom le mindet, mert hosszú lenne, de van egy csomó táblázat a neten.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Találtam a táblázatot de nem tudok rajta kiigazodni. 74cm a mell alatti méretem. És azt ki kell vonni a 80ból?
2020. márc. 14. 11:12
5/7 anonim válasza:
Igen, ennél érthetőbben nem tudtam volna leírni🙄
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi megvan. 75A vagyok🙂.
2020. márc. 14. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!