Milyen lábbelit viseltek otthon, bent a házban?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi a legjobb, legpraktikusabb viselet odabent a házban? Van aki csak zokniban flangál, míg mások jülönféle papucsokat húznak fel, a strandpapucstól kezdve a posztópapucsig, illetve egy ideje divatba jött a boncmesteri szandál, ami egy teljes egészében gumiból fröccsöntött, nemritkán színes, hupilila lábbeli.2020. máj. 22. 18:19
1/26 anonim válasza:
hát ilyen bundás papucsot :D nyáron inkább valami topánkát
2/26 anonim válasza:
Műanyag papucsot. Hideg a padló a mezítlábhoz.
3/26 anonim válasza:
Jó időben vékony zokni, télen a Lidlben kapható bolyhos zokni, de csak a járólap miatt.
4/26 anonim válasza:
Ha fázom és úgy mászkálok a hideg kövön, akkor bundás zokni vagy mamusz, de nem vagyok benne egész nap, szerintem nem tesz jót.
Ha jobb idő van vagy melegem van, akkor nyitott itthoni papucsot (mondhatnám vietnámi strandpapucsnak is).
5/26 subrette válasza:
Semmit, mezítláb vagyok itthon. Ha kimegyek a kertbe, akkor papucsot veszek.
Tavasztól őszig, amikor már jó idő van, a kertben is mezítláb szoktam lenni. Ilyenkkor egy megnedvesített lábtörlőt teszek az ajtó elé, kívülre és egy szárazat belülre. Ezekben meg tudom törölni a lábam, mikor bejövök.
6/26 anonim válasza:
Papucsot, aminek a belsejében beépített talpbetét van.
8/26 anonim válasza:
semmit. mezítláb vagyok otthon
ha fázik a lábam akkor zokniban
papucsot gyűlölöm
9/26 anonim válasza:
Biopapucsot télen zoknival, nyáron zokni nélkül.
Van egy papucsom bentre, egy másik az udvarra/kertbe.
10/26 anonim válasza:
Általában mezítláb vagyok. A férjem ki is van akadva tőle, ezért tegnap vettem egy papucsot. Semmi extra, műanyag állítható pántos. Plusz valamelyik kanapé alatt van egy rózsaszín majmos plüss mamuszom, de majd télen megkeresem, most az úgyis meleg lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!