Belefér, ha valaki sima rövidnadrág helyett fürdőnadrágot hord otthon?
Figyelt kérdés
Most arra a férfi fürdőnadrágra gondolok, aminek olyan a formája, mint egy sima sportrövidnadrágnak, van rajta zseb is, csak egy más az anyaga. Nagyon kényelmes olyan, mintha semmi nem lenne rajtam. Utcára ne nagyon menjek benne ki, mi?2020. máj. 19. 11:01
1/5 anonim válasza:
Utcára én csak farmer rövid nadrágban teszem ki a lábam.
Ilyen összevissza logó melegítő rövidbe ha fizetnének se.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is ilyen vagyok amúgy.
2020. máj. 19. 11:44
4/5 anonim válasza:
Most őszintén, mi a különbség egy rövidgatya és a fürdőgatya között? Ha olyan fazonú, amiről írsz. Nincs ráírva. Úgyhogy szerintem semmi. Itthon én is szoktam ilyenben lenni. Sőt, nyáron, nagy melegben, a környéken sétálni is szoktam ilyenben. Akár a közeli kisboltba is elmegyek. Biciklizi is szoktam ilyenben. Nyilván azért van egy határ, pl be a belvárosba, vagy suliba, munkába nem ilyenben mennék.
5/5 anonim válasza:
4.
Na ez az érdekes....
A hiú fiúcskáknak már utca “rövid”nadrágban kell vízbe menni? Ráadásul zseb is van rajta? Na az meg minek? Csak nem pézsét tesz bele a szerencsétlen és ha kijön a vízből még nózit is tud fújni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!