Fiúk! Miért vesztek rövidnadrág fazonú fürdőnadrág alá boxert? 19/f
4-es
És arra gondoltál-e már, hogy olyan fürdőnadrágot vegyél, ami az is, nem pedig olyat, ami csak parodizálja? Miért nem?
Itt boxer alatt mit értesz? A sima, hétköznapi alsót, amit pl farmer alá is vesz az ember? Mert aki ilyent vesz fürdőnadrág alá az tényleg elég bolond.
A feszülős boxer fazonú fürdőnadrágot viszont láttam már bermuda alá venni sokszor. Gondolom a takarás a célja és a tartás, mert azért ezek a beépített hálók a fürdőnadrágokban nem túl jók ebben.
"Hogy fürdőnadrág fölé valaki vesz-e rövidnadrágot, vagy sem, az az ő egyéni hülyesége"
Nem hülyeség, hanem divat. Az emberek nem csak azért vesznek fel egy ruhadarabot, mert funkciója van, hanem azért is, hogy jól nézzenek ki. Miért pont a strand lenne kivétel? Uszodában ellenben, ahol a funkció a fontos, nem fogsz sok rövidnadrágost úszni látni. Aztán lehet, hogy x év múlva megint a hagyományos "tapadós" gatyák lesznek a menők. Vagy valami teljesen más, ki tudja.
Bocsi, hogy lányként válaszolok, de a párom szokott felvenni alá.
Miért? Hát hogy ne harangozzon minden lépésnél.
Őszintén, én lányként nem tudom elképzelni, hogy néhány pasi hogy bírja ki boxer nélkül az ilyen bő gatyákat.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!