A rövidnadrág szerű fürdőnadrág alá kell alsónadrágot venni?
Sok ember úgy hordja, de nem értem miért. Ezt tényleg így kell? Ház ha nem veszek alá alsónadrágot?
Köszi :)
Van benne háló, az nem azért van? Ennek a veszélye tehát nem áll fenn. Továbbra sem értem a logikát...
Viszont érdekelne a válasz. Kell alá alsónaci?
Hát sokan vesznek sokan meg nem én személyszerint ha fecskenadrágban úszok akkor nem szoktam alá venni mert a fütyim ígyis benne marad,ha viszont Boxer nagyságú úszonacit veszek akkor általában csak azért szoktam hogy a medencéből egyből mehessek zuhanyozni és ne keljen meztelenül hanem csak bugyiban és amúgy én egyszer régen mentem úszni egyik barátommal és beugrottam a vízbe úgy hogy boxer nagyságú úszónadrág volt rajtam és alsónemű nem volt alattam úgrás vagy csobbanás közben valahugy a kukim kijött a gatyából és ő szólt nekem hogy figyelj kintvan a fütyid.
ez így nemvolt ciki mert legjobb barát öltözés közben is láttuk egymás kukiját...
de ha mással lettem volna elég ciki lett volna azóta mindeg veszek egy bugyit alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!