A rövidnadrág típusú fürdőgatya alá kell felvenni még egy másik fürdőgatyát is?
Figyelt kérdés
Eddig a hosszú szárú feszülős bokszer típusú fürdőgatyát hordtam, de most váltanék. Vettem is egy ilyet, de elgondolkoztam, hogy ez alá vajon kell-e még egy fürdőgatyát is felvenni? Vagy csak így natúrba. (de nekem ez olyan érzés, mintha egy rövidnadrágot hordanék alsónadrág nélkül)2012. júl. 31. 11:56
1/5 anonim válasza:
Hááát, ha bő a szára, akkor inkább valamit vegyél alá. Nincs rosszabb, mint a vízben felcsúszó szár alól kivillanó farok.
2/5 anonim válasza:
Vegyél alá egy fecskét legalább. :D Bár bátyám állítása szerint, van, amelyiknek van ilyen hálós belseje, ami a helyén tartja a poggyászt... ahhoz nem muszáj.
De láttamm már kolbászfesztivált a strandon, és nem voltam rá kíváncsi, szóval légyszi tegyél a dolog ellen. :D
3/5 anonim válasza:
Ne vegyetek fel alá pamut alsógatyát, mert az nagyon egészségtelen. A legtöbb rövidnadrág stílusú fürdőgatyában van halás belső, de ha nincs és nagyon zavar, akkor a legjobb ha fecske stílusú fürdőnadrágot húzol alá. Az a lényeg, hogy amit alá veszel az gyorsan száradó anyagból legyen. Egyébként én nyáron, még az utcán is, csak ilyet hordok, mert ebben a nagy melegben annyira nem fülled be cucc és egészségesebb is. :)
4/5 anonim válasza:
Na ez a hülyeség! Két gatya... nyáron!
A lehető legkisebb, amiben barnulni is lehet!
És nem ciki a fecske!
5/5 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel! Fiuk! Végre normális úszónadrágot!!!!!
Hadd lássuk végre mi is a dudorodást, meg a popótokat!
Akinek meg szar teste van, annak nyaktól térdig érőt! Fasza amcsi divat.
Nézzetek szét spanyolban!
Jó testü faszik a tangát is simán felveszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!