A nők jó része tényleg felhagyott a melltartóviseléssel a nagy otthon maradásban?
Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 18:45
1/23 anonim válasza:
Én otthon sose hordok. Ez járvány előtt is így volt. Ha utcára kell mennem és hideg van, tehát van rajtam pulcsi vagy kabát, mostanában nem veszek fel melltartót. Máskor egyébként szoktam - annak ellenére, hogy csak boltba megyek.
19/l
2/23 anonim válasza:
otthon én eddig sem viseltem melltartót
3/23 Metionin válasza:
Aki eddig se hordott otthon, az gondolom most se hord. Én eddig is sportmelltartóban voltam mindig, most is abban vagyok.
4/23 anonim válasza:
Jaja, tobbsegnel indokolatlan, mert alig van melluk
5/23 anonim válasza:
A kérdéses alapján ez az egész dolog úgy hangzik, mintha ez egy elképzelhetetlen, nagy tragédia lenne. :D
Sokan otthon alapból nem hordanak melltartót, ők nyilván most sem hordanak. Akik pedig otthon is szoktak hordani, azok valószínűleg most is hordanak. Ez a jelenlegi helyzet nem befolyásol semmit.
6/23 A kérdező kommentje:
Dehogy tragédia :D Nem áram ez, hogy megrázzon...
2020. máj. 2. 19:35
7/23 anonim válasza:
Remėlem, legalább nem cseszik el a tartószallagokat azzal hogy helyettesítik ezzel a marhasággal.
F
9/23 anonim válasza:
Én eddig is hordtam, most is. Egyszerűen olyan nehezek, hogy fáj, ha nincs rajtam melltartó.
10/23 anonim válasza:
Otthon kizárólag akkor van rajtam, ha vendég van nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!