Nők, ti miben vagytok otthon így, hogy nem nagyon mozdul senki semerre?
Én otthonkában vagyok. Ilyesmiben:
Általánosságban egy random póló van rajtam, a szekrény tetejéről, és egy leggings.
Ha ki kell menjek mondjuk vásárolni, akkor felveszek erre még egy pólóhoz illő szoknyát (a leggingseim feketék).
A farmereket utálom, számomra nem kényelmesek, így 3 hete nem is hordtam.
Amiben mindig: kényelmes (de tiszta, nem szétkopott, nem koszos, nem foltos) farrmer, nrormális, kényelmes felsö (pólótrikó vagy ing, de az én méretem, nem szétnyúl, nem agyonmosott, nem ócska), meg valamilyen pulóver vagy melegebb felsörész, ami kényelnes (de ez is tiszta, nem lestrapált, nem elnyúlt, rendes kinézetü) - ezért nem gond, ha bárki beállít váratlanul (nem most, hanem a zárlat elött ), és nem gond, ha ki kell mennem a házból valamiért, elötte nem kell nagy átöltözést tartani.
Emellett minden reggen rendesen megfésülöm a hajam, nem kócosan rohangálok egész nap.
Szerintem aki kicsit is igényes, az akkor is az, amikor egyedül van otthon, nem csak akkor, ha mások is látják!
Szia
Én egy sima edzős gatyába(amit a Dechatlonban lehet kapni) és egy haspulcsiba vagyok
Én itthon mindig nyári pamutruhában vagyok, ennél nincs kényelmesebb.
En is slamposnak éreztem magam ezért ma beszárítottam a hajam és kisminkeltem magam. Így legalább tuti nem bliccelem el az arcápolást sem mert a sminket muszáj lemosni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!