Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti miben vagytok otthon...

Nők, ti miben vagytok otthon így, hogy nem nagyon mozdul senki semerre?

Figyelt kérdés
Nem akarok kiöltözni a 4 falnak, de azt veszem észre, hogy egyre jobban ábrándulok ki magamból, ahogy minden nap a bőfarmer kinyúlt pólós tükörképem néz vissza rám. Egyfelől rettentő kényelmes, másfelől meg csövesnek érzem magam már lassan.
2020. ápr. 13. 15:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nálam is nagyon hideg a lakás én is be vagyok öltözve, egy leggings póló kombóban megfagynék.

Persze fölösleges kiöltözni a 4 falnak, de én azt vettem észre már a home office is kevésbé motiváltan megy így. :)

2020. ápr. 14. 11:41
 22/23 anonim ***** válasza:
27%

sok verzió van:

1. leggings és apuka szétnyűtt, 30 éves mackófelsője

2. otthonka

3. pizsama.....

farmert otthonra nem viselek, nem szeretem, se melltartót. ilyen tipikus otthoni ruhák, amúgy az elmenőseim se sokkal sikkesebbek, úgyhogy. személy szerint én élvezem, hogy nem kell belepasszírozzam magam a farmerba, a zoknikat felvennem, örülök neki, hogy lehetek foltos, kinyúlt felsőben. én így tökre tudnék élni.

2020. ápr. 14. 16:23
 23/23 anonim válasza:
60%
Barnie Stinson: Öltözz ki!
2020. máj. 1. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!