Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti miben vagytok otthon...

Nők, ti miben vagytok otthon így, hogy nem nagyon mozdul senki semerre?

Figyelt kérdés
Nem akarok kiöltözni a 4 falnak, de azt veszem észre, hogy egyre jobban ábrándulok ki magamból, ahogy minden nap a bőfarmer kinyúlt pólós tükörképem néz vissza rám. Egyfelől rettentő kényelmes, másfelől meg csövesnek érzem magam már lassan.
2020. ápr. 13. 15:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Egy régi farmer és póló. Viszont ha boltba megyek, vagy sétálok, akkor felöltözöm rendesen.
2020. ápr. 13. 20:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Póló és short
2020. ápr. 13. 20:16
 13/23 Metionin ***** válasza:
100%
Póló és leggings.
2020. ápr. 13. 20:21
 14/23 anonim ***** válasza:
39%
Akkor itt csak én vagyok az egyetlen, aki ősrégi, bő zenekaros férfipólókban és bugyiban meg forrónadrágban mászkál, és így is komfortosan érzi magát?? xD Nyilván ha kimegyek az utcára, akkor rendesen felöltözök, de itthon minek csípjem ki magam? Nem ettől fogom magam kevésbé nőnek érezni.
2020. ápr. 13. 21:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy leggingsben meg egy pólóban mi a kicsípés? Nekem a forrónacika lenne a kiöltözés.
2020. ápr. 13. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Leggings + polo :D
2020. ápr. 13. 22:13
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

Bugyiba, ha főzök vagy takarítok egy nagy bő póló, ami majdnem a térdemig ér. Van belőle vagy 4, de legtöbbször bugyiban. :D

24/N

2020. ápr. 13. 23:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Kb így szoktam kinézni:

[link]

Nem am, nagy póló és bugyi. Egyedül lakom, megtehetem. Pont úgy nézek ki most is, mint bármikor máskor, amikor itthon vagyok. Ha nem kell mennem sehova, akkor 1 hét elteltével mosom meg a hajam. Sminkelni csak hajnali 3-kor szoktam max., ha rámtör a sminkelhetés és ilyenkor mindig kísérletezek egy picit. Őszintén, pont nem érdekel, hogy nézek ki itthon.

2020. ápr. 14. 05:38
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Pizsamában vagy szabadidőben.
2020. ápr. 14. 10:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Melegítő.

Most hogy hazautaztam a jó meleg, központi fűtéses lakásból a jégverem családi házba, állandóan megfagyok, főleg hogy a tanulás nem lett kevesebb, órákat ülök mozdulatlanul.

Szóval most ezt hordom: meleg nadrág, póló, vékonyabb kötött pulcsi, nagy melegítő felső, két zokni. De még ebben is sokszor fázom, ilyenkor vastag harisnyát is veszek fel, plédbe burkolózok, stb

2020. ápr. 14. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!