Nők, ti miben vagytok otthon így, hogy nem nagyon mozdul senki semerre?
Bugyiba, ha főzök vagy takarítok egy nagy bő póló, ami majdnem a térdemig ér. Van belőle vagy 4, de legtöbbször bugyiban. :D
24/N
Kb így szoktam kinézni:
Nem am, nagy póló és bugyi. Egyedül lakom, megtehetem. Pont úgy nézek ki most is, mint bármikor máskor, amikor itthon vagyok. Ha nem kell mennem sehova, akkor 1 hét elteltével mosom meg a hajam. Sminkelni csak hajnali 3-kor szoktam max., ha rámtör a sminkelhetés és ilyenkor mindig kísérletezek egy picit. Őszintén, pont nem érdekel, hogy nézek ki itthon.
Melegítő.
Most hogy hazautaztam a jó meleg, központi fűtéses lakásból a jégverem családi házba, állandóan megfagyok, főleg hogy a tanulás nem lett kevesebb, órákat ülök mozdulatlanul.
Szóval most ezt hordom: meleg nadrág, póló, vékonyabb kötött pulcsi, nagy melegítő felső, két zokni. De még ebben is sokszor fázom, ilyenkor vastag harisnyát is veszek fel, plédbe burkolózok, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!