A nők jó része tényleg felhagyott a melltartóviseléssel a nagy otthon maradásban?
Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 18:45
21/23 anonim válasza:
"Primitív nyelven nem szoktam szakirodalmat keresni, de mivel magyar vagyok így az anyanyelvemen szoktam olvasatokat keresni."
Lehet bármilyen nyelv, a forrás legyen megjelölve, hogy el tudjam olvasni. Magyarul nem érdekel, olvasom akkor az eredetit.
22/23 anonim válasza:
Többnyire ezelőtt sem hordtam az utcán sem,nem zavart különösebben ha át is látszott,nem,hogy mos,hogy itthon kell lenni.36N
23/23 anonim válasza:
Eddig sem hordtam sehol sem, mert 85A alatti kb nincs is meg nem is lenne mit tartania szóval felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!