Szerintetek érdemes otthon csinosan lenni?
Most, hogy itthon vagyunk/kell lenni, nem igazán van hová felvenni a nem itthoni ruháimat, szoknyáimat, blúzaimat. Alapvetően szeretem őket, szóval elgondolkoztam rajta, hogy mikor nincs más dolgom, jó ötlet-e felvenni őket?
Szerintetek?
18/L
Ha te jól érzed magad úgy, akkor hajrá.
Én itthon sosem utcai ruhában vagyok, mert inkább a kényelem és a praktikusság a lényeg. Meg nem is akarom elnyűni az utcai ruháimat.
nézd, én ausztriában lakom, szóval egy ideje nem megyek sehova, ha megfogadod a tanácsom, felveszed a kinti ruhád. nem azt mondom, főzéshez, takarításhoz ne, de ha akarsz is valamit csinálni azonkívül hogy punnyadsz egy hónapot a kanapén nasit rágcsálva sorozatnézés közben, akkor öltözz fel.
én továbbra is mindennap kilenckor kelek, mint eddig, majd felveszek egy normális ruhát, tanulok, ahogy az egyetemen tenném, utána átöltözök, főzök, edzés stb. már otthoni ruhában megy. de a hatékonyságomon is segít, ha nem pizsiben nézem végig az előadást, meg szebbnek is érzem magam tőle, szóval a közérzetem se olyan rossz.sőt, a hajam négynaponta meg van mosva, a körmöm kifestve, csak sminkelni nem szoktam, ahhoz lusta vagyok. mármint ilyen mindennapi sminket, mert amúgy szerintem tök jó alkalom új dolgokat kipróbálni, meg túlzásokba esni, úgyse lát senki se.
Akkor asszem én sem veszek fel itthonra szoknya/harisnya/blúzt.
Gyerekek furán néznének. :D
42/F
Normál hétköznapi körülmények között azt mondanám, hogy igen, ha te jól érzed úgy magadat.
A mostani extrém körülmények között viszont azt mondom, hogy FELTÉTLENÜL!
A soraidból süt, hogy számodra ez fontos lenne, hogy az életed szerves részét képezi. A mostani helyzet igy is egy kényszerű, depressziv állapot. Miért fosztanád meg magadat az öltözködés, a "szép vagyok"-érzés örömétől?
Amúgy saját tapasztalatból mondom, hogy gyakorlatilag bármilyen házon belüli tevékenységet, házimunkát el lehet végezni elegánsabb öltözetben is. Nem bénitja meg az embert, és nem is kényelmetlen. Ez mind csak tévhit...
Szerintem nyugodtan fel veheted öket.
Ha van párod biztos dijazni fogja ha otthon is csinos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!