Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek érdemes otthon...

Szerintetek érdemes otthon csinosan lenni?

Figyelt kérdés

Most, hogy itthon vagyunk/kell lenni, nem igazán van hová felvenni a nem itthoni ruháimat, szoknyáimat, blúzaimat. Alapvetően szeretem őket, szóval elgondolkoztam rajta, hogy mikor nincs más dolgom, jó ötlet-e felvenni őket?

Szerintetek?

18/L

2020. ápr. 4. 17:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! ^^
2020. ápr. 6. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Én tegnap felvettem. :) Lassan 4 hete dolgozom itthonról. Cicanaci spagettipántos top és puha zokni a mindennapi "munkaruhám". És egy napig így kicsit másabb volt mint az elmúlt hetek. Meg jól is esett. Vettem fel egy blúzt, kényelmes melltartóval, egy szoknyát, szebb bugyit, harisnyát és magassarkút. Én egy napig így dolgoztam otthonról :) 26L
2020. ápr. 7. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

Igen!

Én itthon is mindig sminkelem magam(szempillaspirál,szemceruza,szemhéjpúder,szájfény)

Elég vastagon festem magam,szerintem szép a vastag,de igényes smink!

A körmeimet is mindig lakkozom,általában vagy lila vagy neon pink szokott lenni.Van mikor pedig gél lakkom van.

2020. ápr. 8. 16:31
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Én már két hete úgy csinálom, h reggel fölkelek, mintha dolgozni mennék, rendbe kapom magam (haj, smink, cicamosdás, fogmosás) aztán felöltözök, mintha az irodába indulnék: bugyi, melltartó, harisnya, h ezekkel ne kelljen már foglalkozni, aztán vagy szoknyát veszek fel, vagy hosszított felsőt, és így kezdek el dolgozni. Muszáj így csinálni, mert különben képes volnék egész délelőtt az ágyban fetrengeni. Viszont ez a kis reggeli rituálé azt az érzést kelti bennem, h kapjam össze magam, mert meló van, az meg h viszonylag csiniben vagyok segít ráhangolódni a munkára. Én általában itthon is olyan cuccokban vagyok, amiket munkából minősítettem vissza itthonira. Pl kinyúlt egyberuha, kifakult kikopott szoknya, ds van, h csak harisnya van rajtam meg egy hosszított felső, ami nem is olyan rossz párosítás, persze csak itthonra. Szóval én azt mondom, h nyugodtan legyél abban otthon, amiben szívesen lennél amúgy is, hiszen így is eléggé le vagyunk korlátozva, nehogy már még a saját otthonodban is hiányérzeted legyen!
2020. ápr. 10. 11:30
 15/19 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem minden férfinek örömet okoz, ha a párja otthon nem mindig pacuhán és igénytelenül van felöltözve. Szerintem éppen a párunk igényeit is figyelembe kell venni. Kinek akartok tetszeni és megfelelni? Egy pasit nehezebb megtartani, mint megszerezni. Hölgyek, párotok igényét is vegyétek figyelembe az otthoni viselet kiválasztása előtt !
2020. ápr. 13. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Ha most otthon vagy egymagad, nyilván úgy öltözöl, ahogy neked kényelmes. Ha a pároddal élsz és jelen helyzetben karanténban vagytok, nem árt ha nem hanyagolod el a megjelenésed...

37F

2020. ápr. 13. 12:53
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy érzed, magadnak felelj meg, ne másoknak.

Én is itthonról dolgozom, első két hétben volt hogy fel sem öltöztem, pizsiben köntösben voltam. Aztán csak felöltöztem valami laza cuccba, de múlthéten volt egy video konferencia beszélgetés így gondoltam valami csinosabbat veszek fel, blúzt, szoknyát, még harisnyát is, mert már hiányzott:)

Aztán másnap is kiöltöztem, sminkeltem, mert jó érzés volt. Na nem minden nap lesz így de legalább változatosak a napjaim

25L

2020. ápr. 13. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem érdemes. Ha szereted ezeket a ruhákat, nem kell róluk lemondanod csak azért, mert otthon vagy! Nem is értem, a többi válaszoló miért írta, hogy ezekben nem lehet otthon tenni-venni, meg tönkremegy... egy nagyestélyi tényleg, de egy normál csinos ruhával az égvilágon semmi baj nem lesz.
2020. ápr. 17. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem direkt itthonra csinos de kényelmes ruhákat a pszichológusom tanácsára. Valahogy az önbizalmamon sokat dobott, hogy itthon is csininek érzem magam:)
2020. máj. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!