Szerintetek érdemes otthon csinosan lenni?
Most, hogy itthon vagyunk/kell lenni, nem igazán van hová felvenni a nem itthoni ruháimat, szoknyáimat, blúzaimat. Alapvetően szeretem őket, szóval elgondolkoztam rajta, hogy mikor nincs más dolgom, jó ötlet-e felvenni őket?
Szerintetek?
18/L
Igen!
Én itthon is mindig sminkelem magam(szempillaspirál,szemceruza,szemhéjpúder,szájfény)
Elég vastagon festem magam,szerintem szép a vastag,de igényes smink!
A körmeimet is mindig lakkozom,általában vagy lila vagy neon pink szokott lenni.Van mikor pedig gél lakkom van.
Ha most otthon vagy egymagad, nyilván úgy öltözöl, ahogy neked kényelmes. Ha a pároddal élsz és jelen helyzetben karanténban vagytok, nem árt ha nem hanyagolod el a megjelenésed...
37F
Ahogy érzed, magadnak felelj meg, ne másoknak.
Én is itthonról dolgozom, első két hétben volt hogy fel sem öltöztem, pizsiben köntösben voltam. Aztán csak felöltöztem valami laza cuccba, de múlthéten volt egy video konferencia beszélgetés így gondoltam valami csinosabbat veszek fel, blúzt, szoknyát, még harisnyát is, mert már hiányzott:)
Aztán másnap is kiöltöztem, sminkeltem, mert jó érzés volt. Na nem minden nap lesz így de legalább változatosak a napjaim
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!