Mennyire taszító dolog, ha egy lány/nő nem szereti a szoknyákat, hanem inkább nadrágot hord?
Figyelt kérdés
Mondjuk nagyobb eseményeken felveszem a szoknyákat, pl. saját ballagásom, stb, de mindennapokban nem szeretem felvenni.
24/L
2020. jún. 29. 01:29
41/46 anonim válasza:
Nyomasztó, hogy ebben az országban 2020 ban még fel kell tenni ezt a kérdést. :( Látva néhány észlény válaszát még kellemetlenebbül érzem magam.
Nem taszító, nem észak koreában vagyunk szerencsére, bár vannak akiket ez nem nagyon zavarna itt.
42/46 anonim válasza:
Szerencsére ti sem kerülitek el.
És tartom magam a véleményemhez.
43/46 anonim válasza:
Számomra kizáró ok ha egy nő nem szereti a szoknyát.
Nem magamat szeretném látni mondjuk randinál.
44/46 anonim válasza:
Nekem meg teljesen mindegy, a lényeg hogy ő jól érezze magát abban amiben van. 🙂
F23
45/46 anonim válasza:
én nőként mindig szoknyát hordok
46/46 anonim válasza:
Nekem férfiként egy szép lányon iszonyatosan be tud jönni egy csinos szoknya. De ettől még nem taszít a nadrág sem, legfeljebb ha kifejezetten rosszul áll az illetőn az adott fajta nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!