Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire taszító dolog, ha...

Mennyire taszító dolog, ha egy lány/nő nem szereti a szoknyákat, hanem inkább nadrágot hord?

Figyelt kérdés

Mondjuk nagyobb eseményeken felveszem a szoknyákat, pl. saját ballagásom, stb, de mindennapokban nem szeretem felvenni.

24/L

2020. jún. 29. 01:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
80%

Nyomasztó, hogy ebben az országban 2020 ban még fel kell tenni ezt a kérdést. :( Látva néhány észlény válaszát még kellemetlenebbül érzem magam.

Nem taszító, nem észak koreában vagyunk szerencsére, bár vannak akiket ez nem nagyon zavarna itt.

2020. júl. 4. 13:08
 42/46 anonim ***** válasza:
3%

Szerencsére ti sem kerülitek el.

És tartom magam a véleményemhez.

2020. júl. 6. 10:25
 43/46 anonim ***** válasza:
3%

Számomra kizáró ok ha egy nő nem szereti a szoknyát.

Nem magamat szeretném látni mondjuk randinál.

2020. júl. 6. 11:00
 44/46 anonim ***** válasza:
83%

Nekem meg teljesen mindegy, a lényeg hogy ő jól érezze magát abban amiben van. 🙂

F23

2020. júl. 6. 20:53
 45/46 anonim ***** válasza:
58%
én nőként mindig szoknyát hordok
2020. dec. 16. 15:53
 46/46 anonim ***** válasza:
Nekem férfiként egy szép lányon iszonyatosan be tud jönni egy csinos szoknya. De ettől még nem taszít a nadrág sem, legfeljebb ha kifejezetten rosszul áll az illetőn az adott fajta nadrág.
2021. jan. 26. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!