Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire taszító dolog, ha...

Mennyire taszító dolog, ha egy lány/nő nem szereti a szoknyákat, hanem inkább nadrágot hord?

Figyelt kérdés

Mondjuk nagyobb eseményeken felveszem a szoknyákat, pl. saját ballagásom, stb, de mindennapokban nem szeretem felvenni.

24/L

2020. jún. 29. 01:29
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Drága #30,

Egyrészt higiénia, másrészt igényesség is! Én nem nevezem igénytelennek azt az embert, aki inkább nadrágot választ a szoknya helyett, de TISZTÁT, aki viszont szoknyát vesz fel és nem mosakszik, azt annál inkább...

De semmi gond, mentségedre szolgáljon az, hogy te biztos idős bácsi lehetsz és nem a 21. században élsz. 😉

2020. júl. 2. 11:10
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

Vitatkozhatunk a végtelenségig, csupán azt nem értem, hogy ha olyan kommentet kapsz ami neked nem tetszik és nem bírod lenyelni akkor miért írsz ki kérdést??

Azok a normális kommentelők akiktől azt a választ kapos, hogy egy nő szoknya helyett nadrágban szexi?

Ezt a korodbeli kisfiúktól meg is kapod akiknek nem számít hogy egy nő elegáns és szép is legyen, mert ebben a korban csak a farkuk után mennek.

Én ezen már túl vagyok, ezért vagyok öreg bácsi mert tovább léptem és nekem az elegancia is számít.

Bocsánat hogy van ízlésem!!

2020. júl. 2. 11:30
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
Látom a tisztánál leragadtál, de majd idővel komolyodni is fogsz akkor az értékrendje is változik az embernek.
2020. júl. 2. 11:31
 34/46 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, engedd el 😀

Itt generációs problémák vannak, nevelni akar az öreg, ne hagyd magad.

Az ő felesége biztos szoknyában alszik, és minden hova szoknyát vesz, egészségére. Majd ha nyugdíjasok leszünk, lehet mi is ilyenek leszünk 😉

2020. júl. 2. 14:02
 35/46 A kérdező kommentje:

Így van, vitatkozhatunk a végtelenségig, nem olyan ember vagyok, aki átlegyint a dolgokon, igenis kimondom, amit gondolok és realista vagyok.

Ami a tisztáságot illeti, azért hoztam fel, mert az igényesség azon múlik, nem a szoknyán. Nadrágban is lehet csinosan öltözni véleményem szerint.

"ebben a korban csak a farkuk után mennek" - tévedsz, mert az megy a "farka" után, aki csak a "szoknyás kislányokat" tartja csinosnak. De aki a lány mosolyát és a kisugárzását látja, illetve nadrágban is szépnek látja, az társat talál, nem partnert az ágyba.

Én mindenki véleményét meghallgatom, ezt a kérdést is azért írtam ki, mert kíváncsi voltam mások véleményére, de nem számítottam rá, hogy bele botlok egy ilyen nőgyűlölőbe. Javaslom, olvasd vissza az első kommentedet, ahol ez a vita elkezdődött, teljesen irreális, nem véletlenül vagy lepontozva.

2020. júl. 2. 14:03
 36/46 A kérdező kommentje:
#34, igazad van! 😂😁
2020. júl. 2. 14:05
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

A lényeg hogy a 34-el közös popónyallantás meg van.

Sok sikert nektek és jó pasikat a nadrágokhoz..

2020. júl. 3. 11:01
 38/46 A kérdező kommentje:

#37, nem adtad fel? 😁😂

Hát jó, nehogy beismerd, hogy nincs igazad.

2020. júl. 3. 12:05
 39/46 anonim ***** válasza:
0%

Miért ismernék olyat be ami nem létezik csak a te kis gyerek fejedbe.

Én tudom mit jelent az hogy nő, de látom te beéred a kisfiúkkal.

Sebaj, majd idővel kinövöd..

2020. júl. 3. 12:33
 40/46 A kérdező kommentje:

Nekem pedig úgy tűnik, hogy a te felfogásod a hibás.

De nem baj, ez jön a klimaxszal, meg van bocsájtva.

Lehet, hogy mi is ilyenek leszünk.

2020. júl. 3. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!