Mennyire taszító dolog, ha egy lány/nő nem szereti a szoknyákat, hanem inkább nadrágot hord?
Mondjuk nagyobb eseményeken felveszem a szoknyákat, pl. saját ballagásom, stb, de mindennapokban nem szeretem felvenni.
24/L
#17, te kritizálod a nőket, mert szerinted "férfinek öltöznek", de ha valaki megírja neked hogy mi a szitu, akkor már ekéznek...
Az ilyenektől óvakodok én...
21.
Te szívtad mellre a levegőt! Mert nem álltam be a sorba...
Én is kerülöm az ilyen kislányokat a hideg ki ráz tőlük.
Igen, ez így van.
Szerencsére hamar kiismerem a fajtádat.
Bár nem említettem, de én is jó emberismerő vagyok és hamar kiszúrom az ilyen szoknya-pecéreket!
De kinek mi jön be. Vannak olyan férfiak akik a mosolyt és a kisugárzást látják egy nőben, nem a szoknyát.
Igaz, vannak olyan férfiak akik nem a nő eleganciáját ruháját nézik meg és hogy mennyire igényes magára, és vannak azok akiket te említettél akiknek nem számít a ruha csak minél előbb ledöntse...
De hát tudod? Kinek mi.
27.
Nem, vannak a normálisan gondolkodók és vagy te a másik oldalon 😀
Elég megnézni hogy hogy értékelték a hozzászólásaidat, szerintem gondolkodj el ezen…
#27, az igényesség nem a szoknyán múlik, hanem az ápoltságon és a TISZTA ruhán.
Lehet valaki szoknyában, ha amúgy nem fürdik, nem fésülködik meg, stb. 😂😂
#28, egyet értek veled! 😅
28.
Nem mindég annak van igaza aki a leghangosabb..
Ezt az értékelésre értem behelyettesítve.
Drága kérdező!
Kevered a szezont a fazonnal.
Az igényesség a ruházkodásra is vonatkozik, de amit te írsz a tisztasággal az már higiénia.
De semmi gond, mentségedre szolgáljon a korod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!