Mennyire taszító dolog, ha egy lány/nő nem szereti a szoknyákat, hanem inkább nadrágot hord?
Mondjuk nagyobb eseményeken felveszem a szoknyákat, pl. saját ballagásom, stb, de mindennapokban nem szeretem felvenni.
24/L
Ha egy férfi szoknyát vesz akkor mit is mondanak rá? Nőnek vagy nőiesen öltözködik.
Egy nő ha nadrágot vesz akkor az nem férfinek vagy férfiasan öltözik?
Mivel a nadrág férfi ruha, most írhatod hogy van női is, van férfi sziknya bár kiltnek hívják, de attól még a szoknya nőies marad, ahogy a nadrág férfias.
De lehet a kiltet is férfiasan viselni.
Na de mindegy, látom te is azok a hiú kislányok közé tartozól, akik azt szeretnék olvasni amit ők gondolnak helyesen,ez abból is látszik, hogy az én őszinte válaszom kiakasztott!
Hát akkor hazudjunk ha jól esik!!
...egyáltalán nem taszító ne írjál már hülyeségrket kérdező!
Egy nadrág sokkal kényelmesebb és tud szexi is lenni mint egy szoknya.
Na? Így már okés? Jól be álltam az álnokok sorába..?
Kedves #13-as!
Akkor a nő hordjon az évben mindennap, még télen is szoknyát, mert a szoknya "nőies"?! Csak azért hordjon szoknyát, mert a társadalom elvárja, de közben meg iszonyatosan kényelmetlenül érzi magát benne?! És ha egy nő kényelmetlenül érzi magát a szoknyában, már az egész önbizalma lankad, már az összkép és a kisugárzása sem olyan.
Képzeld el, hogy vannak nők, akik nem szeretik a "bájaikat" mutogatni,és vannak férfiak, akiket nem a szoknya fog meg egy nőben, hanem esetleg a mosolya és a kisugárzása!
14!
Jajjj! De kifakadtunk!
Persze ha én nem veszek fel szigorúan térdig érő “egyenruhát” mert minden hiú pasi abban süti meg magát akkor az egész gyk velem foglalkozik, de ha egy nőnek megírom , hogy neki mi lenne a nőies akkor rögtön nekem esik!
Ez igen! Nektek mindent lehet mi?
Ha én változtatok a társadalmi elvárásokon akkor máris ekéznek...
Kissé vicces a szitu, nem??
15.században még tudtak öltözködni a nők.
Akkor még nem férfinak öltöztek mint most.
Téged sokat bántottak a nők? Vagy miért nem szereted őket? Minden kommentedből süt, hogy valami bajod van az egész női nemmel.
Gondolom most sincs párod…
18.
Csupán jó ember ismerő vagyok, és emiatt sikerült a színfalak mögé látnom így kialakult egy látkép az emberi pszichológiáról.
Semmi nincs benne ami tiszteletre méltó lenne...
Feleségem van aki ugyan így vélekedik.
Nem csak a nőkkel van előítéletem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!