Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sznob dolog...

Szerintetek sznob dolog Daniel Wellington órát hordani?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egyet, viszont nem szeretném, hogy utána beszólogassanak nekem érte... Szerintetek?

2020. máj. 6. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Senki se tudja, mi az, így nem szólnak be érte, hacsak nem ronda.
2020. máj. 6. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem sznob dolog hanem szánalmas. A Daniel Wellington az egyik legaljább divatmárka. 2 dolláros kínai hulladék. Konkrétan meg tudod venni alin ugyanazon a gyártósoron legyártott órát márkajelzés nélkül 1,5-2 dollár környékén.
2020. máj. 6. 18:05
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Divatmárka, ahogy a Daniel Klein is. Nem sznob dolog egyáltalán. Mindkettő olcsó Kínai márka, amit a sok hülye mivel nem ért hozzá megvesz.
2020. máj. 6. 18:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Pont a sznob ellentétje véleményem szerint. Amúgy meg mindenki azt hord, ami tetszik neki :) Én tutihótziherhétszentség nem vennék fel DW MK MVMT wmporia armani stb stb márkájú órát. Számomra egy jó karóra félig műalkotás.

Sznob jelentése Wikipedia szerint:

"A népetimológia logikája szerint átvitt értelemben az olyan embereket illetik e szóval, akik ugyan nem „nemesek” vagy tagjai valamely elit körnek, de mégis valamilyen rájuk jellemző attitűd felvételével olyannak akarnak tűnni, mintha oda tartoznának.

Azonban a sznobságot valaki magára is öltheti, mintegy beleélve magát abba, hogy ő is egy bizonyos csoportba tartozik. Ez a fajta sznob ember olyan stílusjegyeket, világnézetet, életstílust vesz fel, ahova valójában még nem tartozik, és talán soha nem is fog. Ilyen az álintellektuális, vagy az álgazdag ember.

(...)

Mai értelmezés szerint sznob az is, aki lelkendezik divatos, korszerű művek, előadások, híressé vált valakik, valamik iránt, abból a célból, hogy a jobb társaság tagjának higgyék, valójában azonban keveset, vagy semmit nem ért meg a jelenségből."

Én ezek alapján inkább arra mondanám, hogy sznob, aki csak az image, csak a márkanév miatt megveszi a legolcsóbb Rolexet, azt is mondjuk úgy, hogy tudja, hogy amúgy volna fontosabb dolog, amire költhetne.

2020. máj. 6. 19:30
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Sosem foglalkoztam mással, azt veszek föl ami nekem megfelel.

Csak úgy férfiasan...:)

Nekem inkább az Armani watch jön be , de kinek mi.

2020. máj. 6. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Azt sem tudom mi az:D
2020. máj. 7. 00:06
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
30%
Nem.
2020. máj. 7. 09:41
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Szerintem inkább ciki. SOKKAL inkább egy Casio, mint egy ilyen divat vacak.

2020. máj. 7. 14:12
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Igen, ez nem az az óra, amire fel lehetne vágni. Az egyetlen dolog, amit elárul, hogy még annyira sincs gőzöd az órákról, mint egy igazi sznobnek aki legalább annyira utána néz a dolgoknak, hogy tudja, mivel lehet felvágni és mivel nem.
2020. máj. 8. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Sznobsagnak en sem neveznem, viszont mint ahogy elottem is irtak, kinai vacak, amit joval dragabban arulnak, mint amennyit er. Egy DW ora ertekebol pedig inkabb vegyel egy Seikot, Orientet:)
2020. máj. 24. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!