Daniel Wellington vs Paul Valentine?
Figyelt kérdés
A napokban hallottam mindkét óra márkáról. Megnéztem az árakat,nincs sok különbség a két márka árai között. Ezért szeretném kérdezni,hogy valakinek van-e esetleg tapasztalata valamelyik órával? Vagy mindkettővel?(ha mindkettővel,akkor legyetek szívesek leírni,hogy melyik és miert volt jobb) köszi :)2018. aug. 16. 10:36
1/3 anonim válasza:
Nekem volt DW-m egy ideig, szerettem, de mara mar tul tomegcikk szerintem, kb. mint a Superstars.
2/3 A kérdező kommentje:
Oh,ertem. Köszönöm! :)
2018. aug. 16. 21:43
3/3 anonim válasza:
Nem mostani kerdes, de valaszolok, hatha meg aktualis.
Mindketto kinai tomegcikkeket gyart, ar-ertek aranyban egyik sem tul jo valasztas szerintem. Hasonlo arkategoriaban van pl. a Seiko, Citizen, Orient - ezek sokkal minosegibb es megbizhatobb orak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!