Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sznob dolog...

Szerintetek sznob dolog Daniel Wellington órát hordani?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egyet, viszont nem szeretném, hogy utána beszólogassanak nekem érte... Szerintetek?

2020. máj. 6. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező. Áruld el kérlek, kitől hallottad ezt a baromságot? Hogy egy bóvli szar, tényleg 2 dollárt érő divatóra az sznobság? Ki fog ezért neked beszólogatni? Olyan beszólogatásorka számítasz, hogy mibőől vette ezt a drága órát magának a sznob köcsög? Vagy mi az elképzelés? :D

Óragyártás (ha lehet így nevezni) LEGALJA. Tényleg annyira gagyi, hogy leírni sem lehet. Aliexpresses 2 dolláros szar. Minőségérzet 0. Nyugodj meg, ettől nemhogy sznob leszel, aki kicsit konyít az órákhoz, magában mégjól ki is röhög :D.

Elkérnek egy ilyen óráért 60-70 ezer forintot. Ha mindenképp divatórát akarsz, akkor ennyiért kapsz bármi mást. Tommy Hilfigert, Boss-t, Armanit, Michael Korst, bármit. (Ne gondold, hogy az nagyobb sznobság, mert még mindig az óragyártás legalja, de egy fokkal jobbak. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van Hilfiger órám). Divatóra létükre még azok is 100-szor igényesebbek mint a DW.

De ennyi pénzért már rendes óragyártó óráit is megveheted. Seiko, Orient, Casio, Zeppelin, akármi.

Hagyd a p-ba ezt a Daniel Wellingtont. Rengetegen nagyra vannak vele, ez a szomorú. Akiknek fingja nincs a karórákról. Csak azt hiszik, hogy drága, mert 60 ezer forint volt.

Sznobság valahol a Rolex körül kezdődik.

2020. jún. 22. 07:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem Daniel Klein órám vam és már elég régen használom naponta, de semmi baj nincs vele.+nekem tetszik is. Ha valaki nem órarajongó, csak akar egy szép órát, akkor nen feltétlenül rossz választás egy olcsóbb óra. A Daniel Wellingtonról nincs tapasztalatom. Igazából ha mutatja az időt megbízhatóan és tetszik is, azon túl nincs sok elvárásom egy órával szemben.
2020. nov. 28. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:
2020. nov. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!