Szerintetek az normális dolog, a lány olyan ruhákban járkál ami elég sokat mutat és ettől a fiúja elég rosszul érzi magát, de a lány nem akar engedni belőle az ő kedvéért?
Én nem értem, hogy a fiúnak ez miért esik rosszul.
Ha más pasikkal flörtölne, találkozgatna, beszélgetne, akkor azt értem, miért zavarja. De azt nem tudom, miért zavarja őt az, hogy a barátnője milyen ruhát vesz fel.
Számomra érthetetlen.
Barátodéknak fel kéne tárni, miért zavarja a pasit, miért érzi magát fenyegetve, miért nem bízik a párjában. Az én párom is sokaknak tetszik, nem is kell hozzá sokat mutató ruhát húznia, mégsem izgulok egy percig sem, engem szeret, velem van együtt, nem mással.
(amúgy pedig örülni szoktam, ha sokat mutató ruhában van, mert szeretem külsőre is vonzónak találni a páromat, nem csak a szex előtti negyed órában)
Inkább adok igazat a fiúnak. Nem azt kérte, hogy ne öltözzön csinosan a barátnője. A szolid is lehet szép, sőt szebb is. Én is kellemetlenül lennék a fiú helyében. Neki mutogassa az adottságait ne másnak.
Beszéljék meg. Ki miért, mit kér. Egyszerűen nem valóak egymáshoz.
Semmi gond nincsen vele csak ne az én nőm legyen az a közönséges luvnya.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!