Miért nem igényesek a magyar nők?
Köszi az újabb válaszokat!
A vita első részében írtam, hogy igaza van az egyik válaszolónak, valóban rosszul tettem fel a kérdést.
Nem az a problémám, hogy a többség nem az én ízlésemnek megfelelően öltözködik, hanem az, hogy szinte senki sem öltözködik úgy. :) Más országokban árnyaltabb az öltözködés, míg itt vagy a deszkás-sportos, vagy a kiló sminkes plázabarbie.
15:42 !
Nagyon csinosan öltözködsz. :)
Köszönöm!
A másik véglet valóban a plázacicás, derékig érő póthajas csajok, általában lakk tűsarkúban, miniszoknyában, Playboy vagy Mayo Chix echte műszál felsőkben vonulnak végig, karjukon himbálva a hamis LV táskáikat...na az is messze van az igényestől.:)
Hali!
Valahol igazat is adok a kérdezonek meg nem is...Franciaorszagban élek, és valoban, igen, mas az oltozkodési kultura, DE, csak kb 22-23 éves kortol..Az itteni tinik ugyanugy oltoznek mint otthon, a plazastilust kivéve, itt valami miatt az nem nagyon létezik..Egy harmincas francia és magyar no kozott valoban ég és fold a kulonbség, most nem apoltsag tekintetében ( sot, abban a magyar no vinné a palmat), de ugyesebben, finomabban fel tud oltozkodni, néhany alapdarabot, megfelelo kiegészitokkel hordva kiralynoivé tud varazsolni.
Vissa a 16 évesekhez: nem igénytelenség, fiatalok, keresik onmagukat, ezt a tornacipos , vagy plazas stilust talaljak most éppen divatosnak, hatistenem..Tudod, a csordaszellem..Az egyiknek van, a masiknak is kell...Par év mulva ugyis elkezdik a sajat stiuluskat probalgatni..
A jololtozottség pedig szerintem nem pénz kérdése, ha ezt a kerdést az egész noi ( és férfi) tarsadalomra kivetitjuk, a jololtozottség stilus kérdése...Véleményem szerint egy jo stilussal megaldott no akar a piacrol feloltozve is nézhet ki ugy, mint egy diva..
Ehhez csak annyi kell, hogy megtalald onmagad, és ez hosszadalmas folyamat, addig kell probalgatni " sajat magad", mig nem jossz ra arra ki is vagy és mit is akarsz mutatni magadbol a vilagnak...
csak mellékesen azok a ruhák 100.000ft körül mozognak,ha valaki régimódi akkor lenézitek,ha valaki divatos az nektek túl sablonos,ha valaki egyéniség az nektek idétlen.aztán ha valaki feltesz 1 kérdést hogy miniszoknya vagy farmergatya akkor senki nem szavaz a hosszúnadrágra.
én úgy csinálom hogy otthon kényelmes ruhában vagyok,suliban egy kicsit divatosabban de nem annyira feltünő és csillogósban mint ha bulizni megyek.az én sulimba sokan azt hiszik hogy suliba csak 15cmes magassarkúban meg flitteres miniruhába lehet járni,az ed hardy,converse,mayo chix pedig minden mennyiségben minden 3.emberen szembejön velem.én inkább egy sima színes felsőt veszek fel ékszerekkel,de azt is sokan túlzásba viszik.a hajamat sem csinálom meg suliba úgy mintha bulizni mennék,néha kivasalom de szerintem túlzás agyon lakkozni meg minden nap begöndöríteni.a magassarkú és pics.a.szoknya pedig nem mindenkinek előnyös és azért nem hordják az emberek.
ha már más országokat hozol fel példának:luxemburgban az emberek kisestélyi ruhákban járnak vagy kosztümben éjjel nappal mert megtehetik,dél-afrikában az embereknek ruhájuk sincs
Kedves Kérdező.
Te a 16-20 közötti Lányokhoz szóltál,viszont a 2 képen amit belinkeltél,20 és 40-en felüli Nők vannak.
Asszem ezzel megválaszoltam a kérdésedet.
nem kell általánosítani, mert azért vannak egy páran, akik a nőiesebb darabokat szeretik, köztük én is. viszont nekem is vannak olyan napjaim, hogy sportcipőt veszek fel, mert olyan a hangulatom. nem ítélem el azokat, akik csőgatya+deszkás cipőbe járnak, mert nekik ez a stílusuk, ezt szeretik és attól még ők is tudnak igényesek lenni. igaz én is láttam már olyat, hogy azt hittem rosszul látok, de hát ez van. nem megyek oda hozzá és kezdem el osztani az észt, hogy ne így öltözködj, mert nem áll jól és szerintem egy nőiesebb ruhában jobban néznél ki, mert nem szólhatok bele az életébe, másrészt meg nem érdekel.
a kínai boltokról meg az a véleményem, hogy ott is lehet jó dolgokat kapni. pl. a múlt héten 390ft-ért vettem egy szép,ízléses tunikát, ami nem műszálas, hanem pamut és semmi felirat nincs rajta :D(nem kedvelem a feliratos, strasszos, flitteres, csili-vili cuccokat). viszont legtöbbször turiba járok, mert ott is lehet nagyon jó, minőségi dolgokat kapni. turiból is a kilósakat részesítem előnybe, mert pl. a vállfásba ahol darabonként vannak beárazva a cuccok egy pihekönnyű felső 1200ft-ba kerül addig a kilósba meg 1200ft-ért egy kiló ruhát veszek, azért ott se mindegy. szóval mindkettőnek megvan az előnye, csak jó helyen kell, jó időben lenni :D
és még annyit, hogy az öltözködés ízlés dolga nem pénzkérdés, mert én sem engedhetem meg magamnak, hogy a legdrágább boltba vásároljak, mégis fel tudok nőiesen, ízlésesen öltözni :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!