Miért nem igényesek a magyar nők?
most megsértődtem. :D
nem amúgy, hál'isten van némi ízlésem.
L/17
Nem nekem kell megfelelni.
De érdekes, hogy más országokban pl. fel tudnak öltözni csinosan. Magyarországon elvétve.
Én már idősebb vagyok mint amire vonatkozik a kérdés (25 éves lány vagyok), de szerintem is nagyon igénytelenül öltöznek a fiatalok.
Kinn a hurka, túl rövid szoknya, undorító tornacipők, kínai piacos farmerek, amikről messziről virít a gagyi márka, csupa strassz pólók, latex cuccok, amik 1000- ből 1 lánynak állnak jól stb.
-mert kényelmesebb egy sportcipő mint egy magassarkú
-mert egyre több nőnek nagyobb a lába mint 42es és addig vannak csak nőies cipők 1 esetleg 2 számmal kisebb cipőbe nem tuszkoljuk bele a lábunkat néhány hülye miatt
-mert a sportcipőhöz nem tudsz felvenni nőiesebb ruhákat mert hülyén néz ki
-mert divat a sportcipő
-attól hogy valaki nem öltözik nőiesen attól még igényes lehet
-akkor nem igényes valaki ha szakadt koszos rongyokba jár
-attól nem ápolatlan senki sem mert egy sportcipőt farmert és egy pólót vesz fel
-ha nem tetszik ahogy egyesek öltöznek menj a pláza cicákhoz ők eléggé nőiesen öltöznek
-de mivel neked ők már p*csásan vannak öltözve már ők se jók
-van egy jó tippem számodra költözz más országba ha ronda ápolatlan neked minden magyar nő
-ne általánosíts
-nem mindenki tehet arról hogy úgy öltözik ahogy megvan mindennek az oka
- és próbálj te egész nap egy kényelmetlen magassarkúba topogni
engem úgy felhúznak az olyan kérdések mikor ócsárolnak másokat anélkül hogy megtudná mi van a háttérbe na megy persze a folytonos általánosítás
linkelj már nekem egy ízléses ápolt nőies de nem p*icsás 16-20 éves korosztályból valakit
és nem felelhet meg neked mindenki és nem is akar mindenki a te számodra megfelelni
16/ L
azért öltözködik mindenki így, mert nagyrészt ilyen cuccokat kapni és praktikusak, kényelmesek
egyébként mindenki magának akar megfelelni elsősorban és ha valakinek ez tetszik akkor így öltözködik
ettől még ugyan úgy lehet valaki igényes
Hány éves vagy?
Szerintem neked semmi sem tetszik,mint ahogy írtad.Ha pláza cicás nem jó ,pedig azok elég nőiesek,ha sportcipő és poló vagy más akkor már igénytelen.
Attól mert valaki nem magassarkúban van és nem "rakja" ki a mellét lehet igényes.
Egy linket kérhetnénk,ami neked bejön öltözködésben?Mindenki abban van amiben jól érzi magát,van akinek a magasarkú kényelmes,van akinek a sportcipő.
Ha meg továbbra sem tetszik akkor költözz el más országba.
13:38 vagyok.
Amúgy nem vagyok deszkás,inkább csinosan öltözködöm és ÁPOLT vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!