Miért nem igényesek a magyar nők?
Szerintem kicsit fogalomzavarban vagy, igényesség (arcbőr, haj, köröm, tisztaság) nem egyenlő a nőiességgel, divatos öltözködéssel; ahogy már előttem többen írták, attól még, hogy valakin farmer és póló van lehet igényes, sőt szexi is, ha jó az alakja, jól kihozza a feszes farmer és póló az előnyeit. Amúgy azért hordanak sokan kínai cuccokat, mert csak azt tudják megfizetni, szerencsére én nem vásárolok ilyen helyen, de nem nézek le senkit, azért, mert nincs márkásabbra pénze, manapság a new yorkerben (ahol amúgy kínai cuccok vannak) egy gatya 10 e Ft és kb. 2 hónap múlva már szakadnak (tapasztalatból mondom). Amúgy turkiból, sőt kínaiból is lehet ízlésesen összeválogatni ruhákat.
Jah, és ha mi nem kellünk neked, mert csak a külcsíny szmít, költözz el bátran!
mi az hogy nem igényesek? te jól vagy b*zdmeg? -.-
írnék neked egy jót h milyen ember vagy..de nem süllyedek le a szintedre!!
a kérdezőnek:
jaj, mert ez hogy "magyarországon nem tudnak nőiesen öltözökdni" ez olyan nagyon menőn hangzik és olyan nagyon nyugati és elegáns és finom és kényes és nőies???
ha nagyon nőies és elegáns és finom és kultúrált angol arisztokrata kisasszonyt akarsz játszani akkor azt tanácsolom hogy ne oltogasd a neten a magyar nőket, mert ez baromira NEM "nőies". akkor már ne csak az öltözködésedben legyél tökéletes (mert nyilván te aztán mindig kifogástalanul nézel ki még a spárban is) hanem a viselkedésedben is. ne bunkózz és főleg ne látatlanban. szépen tarts meg magadnak a véleményed mint ahogy a hátadat is tarts egyenesen amikor netezel, és ha valakinek nagyon zavar a megjelenése a rokonaid/barátaid közül akkor ezt finoman jelezd neki.
és ha az időd engedi gondolkozz egy kicsit hogy talán vannak, akiknek meg engedi meg a pénztárcájuk hogy mindig kifogástalanul öltözzenek fel.
egy 16 éves lány budapestről
És miért nem igényesek a magyar férfiak ?
Miért nem kigyúrtak, jóképűek, zöldszeműek ?
Miért emósok ?
Jaaa, vagy csak a nőknek kell jól kinézni ? Jó a szemedet legeltetni, mi ?
uristen.
basszus.nem lehet mindenki olyan mint amilyennek te elképzeled-.-" azthiszed,hogy a nők csak a te kedvedért majd úgy öltözködnek hogy neked tetszen?-.- ébresztő.
amúgy tényleg pontosan a 16-20 korosztály az amelyik nagyon ad magára.mindig tiszta ruha,haj...
a ruháról meg még annyit:
tudod nem mindenkinek tetszenek azok a ruhák amik a férfiaknak.és hidd el nem kényelmes.
ellenben egy csőnaci,deszkás cipő marhára kényelmes és nem kell azon aggódni,hogy mikor esel pofára egy buckában.-.- kicsit gondold már át kérlek:D
És miért nem igényesek a magyar férfiak?
Amugy meg a 16-20-as korosztályt még nem nevezném nőknek, inkább lányoknak.
Ez van és kész. Mindenki azt hord, amit szeretne.
Ha szerinted nem igényesek (na és?), akkor keresgélj és hátha találsz magadnak megfelelőt.
Kamasz korban meg, jobb ha kiélik magukat hülye öltözködés terén, ne 30 évesen pótolják be azt, amit nem mertek 16 évesen, nem?
24/L
Bár nem én vagyok a kérdező, íme pár kép, amin fiatalos, csinos holmikat viselnek a fiatal lányok.
Nemcsak tornacipő és deszkás cipők léteznek (hála az égnek).
Egyet értek a kérdezővel, csak rosszul fogalmazta meg a kérdést szerintem.
A kérdés inkább úgy hangzana jól, hogy a magyar lányok miért nem adnak az öltözködésükre, mindenféle előnytelen, olcsó, kínais, alakjukhoz nem passzoló cuccot viselnek, na meg a farmer, póló, tornacipő trió.... a másik véglet meg amikor úgy néznek ki, mint azok a lányok, akiknek a tarifájuk 10 ezer/ óra....
stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!