Miért nem igényesek a magyar nők?
Nos én lány vagyok, 16 éves és gondolom miről beszélsz. Szerintem rosszul fogalmaztad meg a kérdésedet!
Nem mindenkinek egyforma a stílusa. Én nem járok sportcipőbe egyéb, de én is jártam. Most már én is inkább ezt a "nőiesebb", letisztult inkább természetesebb dolgokat kedvelem. Nem nézhet ki minden nap jól az ember. Most valószínűleg a csajok lefognak hurrogni, de nekem sem tetszik ez magamon, viszont ha a viselőjének igen akkor egy szavam sincs. Sőt van amikor ez megy az ember stílusához és ilyen belűről akkor úgy fog öltözködni. Semmi értelme őket lehurrogni, mindenkinek szíve joga úgy öltözni ahogy akar. Ide később jut el minden divat meg szerintem (nem sértésből tényleg) Mo.-on nagyon birka emberek vannak. Ezt arra értem, hogy másolják egymást. Ezért öltözködnek gondolom a legtöbben így. És igen is vannak kivételek.
Ezzel most nem lehurrogni akartam azokat, akik a tornacipő farmer póló összeállítást hordják. Szerintem is iszonyatkényelmes és nekem is régen ez tetszett. Másokon még mindig jól néz ki, én mostanában már nem viselek ilyeneket.
Azért is nehéz így öltözni mert a magyarok lenézik azokat akik nem követik a divatot amit a többség képvisel. és ugyebár te sem szeretsz kiközösítve lenni csak azért mert nem olyan a stílusod mint másoknak. Nekem szerncsére nincs ilyen problémám mert alapból kivagyok közösítve. Próbálok nem odafigyelni gyakran van ezért olyan érzésem h mindenki engem néz. Én voltam angliában igaz egy hétre csak és igaz h egy kissebb városba de itt nem volt egyszersem olyan érzésem h mindenki engem bámul. Persze itt is volt "divat" vagyis olyan stílus ami gyakrabban fordul elő de nagyon változatos stílusú emberek voltak kint. Nem ítéltek el senkit csak azért mert más a ruhája.
Azért tényleg lehet némi köze a dolgoknak a pénzhez is. Angliában pl. nagyon olcsóak a ruhák. De magyarországon ez a stílus ami neked bejön drágább is mert nem ezt a legnépszerűbb így nem tudod olyan egyszerűen megszerezni.
Hát igen... Szerintem is rosszul fogalmaztad meg ezt a kérdést. Továbbá ne általánosítsál, nem minden lány öltözködik úgy, amit te igénytelennek gondolsz. A mi osztályunkban 15-en vagyunk lányok. 13 úgy öltözködik amit te igénytelennek tartasz. 2 meg nőcisen. Az én vagyok meg az egyik barátnőm. Mert nekem ez tetszik, szeretem az elegáns finom dolgokat..stb. És ő is. És képzeld, elfogadjuk, hogy a többiek nem úgy öltözködnek mint mi. Jófejek, igényesek, ápoltak, tiszták...stb.
Én imádok finoman öltözködni. Imádom a pasztellt. És igen, szeretem a lookbook-os kinézetet.De ez én vagyok. Tévedés nem igénytelenek a magyar nők.
16/L
csak írni nem tudunk helyesen, ez népbetegség. A férfiaknál is ugyan úgy előfordul. csak úgy mellékesen megjegyezném: nagyon sok pasinak nincsen ízlése :) a "divat"majmokat is beleértve.
N/18
Én értem mire gondol a kérdező, csak a kérdés van rosszul feltéve.
Ez tény, hogy Magyarországon még nem alakult ki annyira a stílusérzék, mint néhány más országban, Itt még mindig inkább a divat hódít (ezért van annyi megkülönböztethetetlen tini is), nem pedig a stílus. Itt a LEGTÖBB nő nem azt nézi, hogy mi áll jól neki, hanem azt, hogy mi a divat. De ezt akár ezen az oldalon is le lehet szűrni. Megkérdezik menő-e még ez vagy az a ruha, (közben mellékesen odaírják, hogy nekik bejön), és ha nem az, inkább a szekrény aljára dobják...
De én bízok abban, hogy ez változni fog! :)
Szia!
Eléggé általánosítva fogalmaztad meg a kérdést, de én értem, hogy mire gondolsz. 21 éves lány vagyok, hasonló a stílusom, mint a linkelt képeken, de mutatok én is párat cuccot: [link]
Kb. hasonló ruhákat szeretek hordani, és mindig utálkozva néznek végig rajtam a csőnacit converse vagy deszkás cipővel viselő csajok. Igaz, már 21 éves vagyok, de 17-18 körül is ilyen volt a stílusom, már akkor is tök hülyének néztek vele, mert nekik a "trend" meg a "stílus" addig tart, amit a hasonló korúaktól látnak az utcán, meg amit a zarában és a new yorkerben árulnak. Nem is ez a gáz szerintem, hogy eszerint öltözködnek, hanem, hogy azokat nézik le, akiknek önálló stílusa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!