Miért nem igényesek a magyar nők?
31/62 A kérdező kommentje:
[link]
[link]
Látom nehézséget okoz elképzelni egy öltözetet a sportcipő kombó és a plázacica stílus között. :)
naná hiszen csak ezeket látjuk, sportcipős csajokat meg plázacicákat
és mi van ha valakinek ez nem tetszik? én pl fel nem öltöznék így, egyszerűen nem a stílusom
2010. júl. 30. 20:25
33/62 A kérdező kommentje:
Pontosan, 20:23 ! Erre gondoltam, köszönöm.
13:19- esnek jár a zöld kéz.
Egyéblént most több balerina cipős, miniruhás lányt látok, mint tornacipőset...
Én is a belerina cipős, miniruhás csajokhoz tartozommajd :)
De majd jön az ősz, és a tornacipő...
Ettől még nem vagyok igénytelen.
Pussz Pussz!
2010. júl. 30. 20:33
és ezeket a drága ruhákat ki veszi meg neked,édes?:)
2010. júl. 30. 21:44
hát igen igen ez nagyon szép, főleg a lookbookos, de képzeld valakinek TÉNYLEG NINCS rá pénze!!!! nagyon melepő???
am nem tudom látod-e de már megint oltogatod az embereket. szánalmas.
2010. júl. 31. 00:04
Egy kínais sz*r póló árából turiban veszel 2-3 db- ot simán.... stb.
Így ebben a formában nem igaz, hogy ízlés pénz kérdése. Csak amíg egyesek fintorognak, hogy fúj, turi, és megveszik az igénytelent a kínaiban (mert ami jobb, az a kínaiban sem 1000 Ft) addig persze, hogy undorítóan öltöznek sokan.
2010. júl. 31. 09:57
38/62 A kérdező kommentje:
Így van!
A turis nagyon jó példa. És a kínai sem olyan olcsó ám. De vannak ott is jó cuccok. Nem érdemes mindig a pénzre fogni, akinek van hozzá affinitása, kevés pénzből is szépen fel tud ám öltözni.
Viszont egy DC, Converse, stb. borzalmas cipő sem két fillér.
a conversek között igenis van csinos, egy jó feszes farmerral és toppal sztem jól mutat a lányokaon, amúgy manapság sztem nem szabadna általánosítanod, sok lány öltözik jól, ha kimegyek az utcára nagyon sok csinos, igényes nőt látok, nem tudom te hol élsz ... amúgy akkor már a fiúknál is - mi ez az emós, vasalt haj, meg bőülepű gatya - egyre több ien van, mégsem általánosítok, nem???
2010. júl. 31. 14:31
Ez a pénz szöveg a legidétlenebb. Akinek van pénze undorítóan felöltözni (lásd már 15 évesen hatalmas sarkú cipő, minilatex cuccal, és igenis, ez nem igényes) annak nem hiszem hogy nagy para lenne ízlésesen kiválogatni a darabokat. Szerintem már a kínai is drága, mert a jobban kinéző nadrágok 3-4 ezerért vannak, én pedig 2500 ftért veszek a turkálóból egy nadrágot és felsőt is. Vadiúj darabjaim vannak Angliából, ahol az eredeti ára 10 ezer forint körül járt, és fillérekért hozzá lehet jutni úgy hogy semmi baja nincsen. Hogy kiválassza mindenki azt a középutat, ami kell ahhoz hogy : kényelmes, ízléses és még egyedi is legyen, ahhoz nem pénz kell elsősorban hanem ízlés. És ne mondja nekem senki, hogy a buszmegállóban cigiző atomvastagra kihúzott szemű 15 éves annyira nagyon igényes, ja és mellette még csóró is, mert cigire bezzeg van pénze. Amúgy az igényességhez nem csak a külső tartozik, hanem a viselkedés is. De mivel itt nőkről beszélünk, ami nem a 16-19 éves korosztály, szerintem a vita feles, mert ők még nem nők.
2010. aug. 1. 15:02
Kapcsolódó kérdések: