Miért nem igényesek a magyar nők?
szerinted mi nem igényes abba hogy:
ált ez a körösztály szörtelenít mindenhol!
figyelnek a bőrükre
smink
ápolt köröm
ált tiszta ruhák
ebbe mi a nem igényes?
az hogy van aki punk van aki emo meg stb és ezért fura a haja sminkje az nem jelenti h nem igényes
szerintem lehet, hogy arra érti a kérdező, hogy kinn a tanga a gatyából, kilógnak a hurkák, mély dekoltázs egy kislánynak, stb...
igen vannak ilyenek is
de általánosí
Szerinted miért az ÖLTÖZKÖDÉS témakörbe írtam? Nem a hajról, meg a sminkről van szó.
Divat terén abszolút 0. Semmi elegancia, nőiesség. Deszkás cipők stb. tömkelege. A másik véglet mikor k*rvásan néznek ki. Más országokban sokkal lágyabbak, nőiesebbek a nők öltözködés terén.
mert nem öltözködhet mindenki a te stílusod szerint?
itt is vannak nők,akik szép nőiesen öltözködnek.
de nem lehet mindenkinek ez a stílusa! mi lenne akkor?ugyanolyan ember legyen mindenki ?..
pl deszkás cipő.. és akkor mi van? tök kényelmes,és van akinek ez a stílusa + eléggé nagy divat is. mit foglalkoztat téged? hha ilyen a hozzáállásod úgyse kellesz olyannak aki nem "nőiesen" öltözködik.
Ne legyen mindenki ugyanolyan.
De nőies nőt már elvétve lehet csak találni.
Nekem sem kéne egy deszkás csaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!