Anyám nem engedi hogy magassarkút hordjak. Mivel vegyem rá?
Nem csak 1-2 ember válaszolt rá :)
Te csak azért írod ezt mert aki nem veled van egy véleményen az már nem is embernek számít?! Szánalmas vagy...
Az emberek csak segíteni akarnak Te meg oltogatod őket?!
Azért pár dologban nem értek egyet: Valaki írta, hogy "legközelebb már tangabugyit akar"! Na és? Azzal mi a baj? Ha neki az a kényelmes hát legyen, a bugyi fazonja nincs korhoz kötve. Szíve joga megválasztani, hogy számára mi a jó, mi a kényelmes. Magassarkúm nekem is van kettő, az egyik alkalmi, 6-8 cm-es sarokkal, amit néha felveszek hétköznapra is, mert jól megy a csőnacihoz, a másik egy kb 8-10 centis fehér gladiátorszandál, amit csak nagyon ritkán hordok, de akkor sem egész nap. Nem hiszem, hogy oltári nagy bűnt követ el valaki, ha 14 évesen magassarkút hord, de ne mindennap non-stop. Egy héten 2x tökéletesen elég. Az viszont ciki, ha hisztizik, mert nem kapja meg azt amit akar, és "könyörög" anyucinak, ennyi idős korban leülnek megbeszélni a dolgot, nem könyörögnek. Az Én anyukám nem maradi, de nem szereti a magassarkúkat, nekem viszont megengedte. Egyiket apám, másikat anyám vette. 5 éves koromban engem is jobban érdekeltek a ruhák, a sminkek a magassarkúk, és szerintem nincs olyan kislány, aki ne csente el volna anyukája magassarkúit azért, hogy beöltözzön királylánynak...stb. Szerintem ebben a korban a legtöbb lányt jobban érdekelte a csini rucik rajzolgatása, mint a fogócska. A divattervező nem jelent egyet azzal, hogy minden nap, 24 órában magassarkúban kell flangálnod, sok divattervező tervez és hord balerina cipőket, nem tudtad? Pedig illene... Ülj le anyukáddal mondd meg neki, hogy te nagyon szeretnél egyet, nem muszáj tűsarkúnak lennie, elég egy alacsonyabb 5-6 cm-es is. Hidd el, ha érett "felnőtt" módjára ülsz le vele, akkor sokkal inkább hajlandó lesz engedni, mint hogy hisztizel neki ezért!
Üdv, egy veled egy idős!
nemolvastam végig a válaszokat csak az első oldalt
de szerintem simáán hordhat 14évesen magassarkút istenem a sok felnőtt leszólja őt mikor ti voltatok 14évesek még nem volt ezaz idő ujj korszak van:D szerintem simánfelvehetnéd. nemtudom h győzdmeg anyudat én viszont nem hordanák magassarkút:P 13/L
Szia! Teljesen megértelek, én is ugyanígy szerettem a magassarkúkat hasonló koromban. Szerencsére nekem anyum nem nagyon szólt bele, mit veszek föl. Azért is, mert tudta, hogy nem kihívóan, hanem egyszerűen csinosan akarok öltözni. Szóval a magassarkúhoz nem vettem túl kivágott felsőt, túl rövid szoknyát, stb. Talán próbáld te is ezzel megnyugtatni. Az is igaz, hogy én 14 évesen alacsonyabb (5-6 cm) magassarkúkkal kezdtem. Amikor 15 évesen megvettem az első 8 cm-es tűsarkúmat, azt én sem mertem neki megmutatni, inkább eldugtam otthon, és olyankor mentem benne sétálni, mikor ők nem láthattak. :) A nagy táska is jó ötlet, abban titokban elviszed bárhová, és aztán ott átcseréled. :)
Az irigykedőkkel meg ne foglalkozz. Ha ízlésesen, visszafogottan öltözöl hozzá (aki divattervezőnek készül, annak ez biztos megy!), akkor egy magassarkútól semmiképp sem leszel túl kihívó.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!