Ha duci vagyok, a combom túl vastag a többi testrészhez képest, mit hordjak?
Eddig farmer volt valamilyen pólóval, de stílust szeretnék váltani(nőiesebbre). Elég nagy pocakom van, de azt mindennap behúzom, és nem nagyon lehet észrevenni. Mit hordjak? (a combommal és a fenekemmel van a baj)
Nem kérek olyan komikat, hogy fogyózzak, mert fogyózok már 1 hónapja.
Köszi a válaszokat!
14/L
Mit értesz fogyózás alatt?
Hidd el ha sportolnál és normálisan ennél,naponta többször egészséges kajákat (szénsavas üdítők meg chips meg a többi kizárva),tavasszal már nem lenne ez a problémád.
A fogyózást úgy értem, hogy a fogyáshoz megfelelő dolgokat csinálom: napi 5x eszem: reggeli 1-2 szelet kenyér valami sonkával, tízórai: gyümölcs, ebéd: menza(ált. ehetetlen), uzsi: 1 joghurt/kefír, vacsi: vagy nincs, vagy gyümölcsjoghurt(natúr joghurtba belevágok almát)
Emellett 3x 40 perc tesióra+ 1x 1 óra röpiedzés+ 1x 1 óra kosárlabda.
DE NEM EZ A LÉNYEG.
Kérek szépen öltözködési tanácsokat, hogy a fenekem és a combom mérete ne nagyon látszon
Elhiszem,hogy éhes vagy,mivel nem ehhez van hozzászokva a gyomrod.De majd hozzászokik addig meg kitartást,foglald le magad még véletlenül se jusson eszedbe az evés,mert annál rosszabb,tanulj,menj csavarogj a barátnőiddel bármit.
Az öltözködésre,hogy takard a feneked meg a lábad nem tudok mit ajánlani,de biztos segít neked abban valaki.
Duci vagy kicsit tényleg, viszont szerintem arányosan. Mármint nincs sem túl nagy combod/hasad/segged a többi részhez képest, összhangban van a tested.
Amik jól állnának szerintem, olyan felső, ami a mellet kiemeli, közvetlen mell alatt szűkített, és onnantól bővül, nadrágnak meg egyenes szárú farmer, vagy vastagabb anyagú, sötétebb színű cicanadrág, viszont ez utóbbit csak magassarkúval és csípő aljáig leérő felsővel.
+ szerintem jól állnának a tunika hosszúságú ingek vastag gumis övvel a derekadon.
És inkább hosszabb szárú csizmákat hordj, azok előnyösebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!