Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha duci vagyok, a combom túl...

Ha duci vagyok, a combom túl vastag a többi testrészhez képest, mit hordjak?

Figyelt kérdés

Eddig farmer volt valamilyen pólóval, de stílust szeretnék váltani(nőiesebbre). Elég nagy pocakom van, de azt mindennap behúzom, és nem nagyon lehet észrevenni. Mit hordjak? (a combommal és a fenekemmel van a baj)

Nem kérek olyan komikat, hogy fogyózzak, mert fogyózok már 1 hónapja.

Köszi a válaszokat!

14/L

2011. okt. 19. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyszerű, egyszínű és sötét nadrágokat hordj, nem kell bőnek lenni, és túl feszesnek sem, legyen pont kényelmes.

Egyébként úgy tudsz csalni egy picit, hogy az "elfedni kívánt" részek legyenek sötétek, és amiket ki akarsz hangsúlyozni, azok legyenek világosabbak.

2011. okt. 20. 00:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

A tippeket azért még továbbra is várom.

2011. okt. 20. 15:28
 13/16 anonim válasza:

Húzz magassarkút, az mindig sokat nyújt az alakon.

Én is úgy szoktam öltözni, hogy alulra egyszerű, sötét nadrág/szoknya, felülre pedig feltűnőbb darabot húzok.

2011. okt. 20. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Emeld ki azt ami szép. Gondolok a melledre és a derekadra. Tehát mell alatt húzott felsők ami lefelé bővülnek. Hordj sötét fekete vagy olyan farmert mely sötétkék és combon koptatott mert az slankitja a lábadat. Vegyél magassarkút is
2011. okt. 20. 21:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Ezeket mind köszi, de nem hordhatok magassarkút, mert nem megy bele a lúdtalpbetét.
2011. okt. 21. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül magassarkú, az is jó, hogyha igyekszel olyan színű cipőt húzni, amilyen a nadrágod, ez is hosszít egy picit :)
2011. okt. 21. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!