Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hordjak magassarkút?

Szerintetek hordjak magassarkút?

Figyelt kérdés
14éves lány.
2011. márc. 9. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha ezzel akarsz felnőtesbbnek tűnni, pont az ellenkezőjét éred el, totál idiótának fognak nézni.Egy kiskamasznak, aki próbál vagánykodni, de még járni sem tud benne.
2011. márc. 9. 16:16
 2/7 anonim válasza:
Mindennap semmiképp se hordj! Néha ha kedved tartja vegyél fel, de csak akkor ha tudsz benne szépen járni és akkor se 10 centiset :)Néha jó dolog a magassarkú, meg dögös is viszont ha vki olynaon van aki nem tud benne járni az borzalmasan néz ki!!!!
2011. márc. 9. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hordj,hanem vedd föl.Alkalmakra.Én például márc.15-re, bulikba, ünnepélyekre,évzáróra,nyitóra stb szoktam csak felvenni magassarkút,és akkor sem ilyen 10+-osat,hanem max 8 cm-eset.Bár van egy két csizmám,aminek van kb 3-4 cm sarka,de az nem magassarkú.Olyat lehet rendszeresen hordani.

16F

2011. márc. 9. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Most a kedves utolsó válaszoló várja a hasonló kommenteket:

XXXXD

utolsó, ez nagy volt

XD

utolsón szakadtam

haha most jót röhögtem

2011. márc. 9. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó:f,mint female????rémlik?

m,mint male???

2011. márc. 9. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha tudsz benne járni és jobban érzed magad magasban, mint laposban, hordj! Én heti egyszer vagy kétszer veszem fel a magassarkúmat (8 cm), mert valahogy jobban érzem magam benne. 14/L
2011. márc. 15. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom ,de egy magyar oldalon illik magyarul beszélgetni.
2011. márc. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!