Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyám nem engedi hogy magassar...

Anyám nem engedi hogy magassarkút hordjak. Mivel vegyem rá?

Figyelt kérdés
14L vagyok. Teljesen oda vagyok a magassarkú cipőkért. Apu mesélte hogy már 5 éves koromban is nagyon divat és tűsarkú mániás voltam. Pár évvel később már otthon gyakoroltam anyám magassarkúiban. Most már gimibe megyek és szerintem nyugodtan felvehetném hétköznap is a suliba vagy bárhova. Anya persze hallani sem akar róla. Azt mondja még gyerek vagyok majd 5 év múlva hordhatok csak. Szerintem már nem vagyok gyerek sőt én szerintem soha nem is voltam olyan gyerek mint a többi. Mindig is jobban érdekeltek a ruhák meg a sminkek mint a babák meg plüssállatok. Soha nem fogócskáztam, inkább terveztem valami csini rucit. Amúgy divattervezőnek készülök. De anyát még ezek sem hatják meg. Pedig tudja mennyire fontos ez nekem. Nem tudom mit tudnék csinálni. Már hónapok óta könyörgök. :S PLS segítsetek.
2010. júl. 29. 22:44
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam már azon hogy felveszem és teszek anyámra, de ha látná hogy vettem magamnak az ő tudta nélkül az lenne az első dolga hogy kidobja amint leveszem a lábamról.
2010. júl. 30. 13:04
 22/39 anonim ***** válasza:
77%

Milyen nagy szájuk lett a kis tiniknek mostanában...:)

Egyébként azt csinálsz amit akarsz, ha olyan nagy lány vagy, akkor miért kell engedélyt kérned anyucitól?

2010. júl. 30. 13:09
 23/39 A kérdező kommentje:
Mert mint írtam, simán kidobná a cipőket a kukába. Főleg hogy én vettem őket a saját pénzemen. És sajnos nem kifogyhatatlan a pénztárcám.
2010. júl. 30. 13:13
 24/39 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem, ha volt merszed megvenni a cipőt, akkor ahoz is legyen bátorságod, hogy hordd...ha nem akarod, h anyud lássa, akk otthonról menj el másik cipőben otthonról, és cseréld át magassarkúra...nagyobb táska kell hozzá, de meg van oldva...anyudat meg úgy győzheted meg, h először egy törpesarkút kérsz, ztán mindig egy picit nagyobb sarkú cipőt.és persze biztosítod, h nem egész nap lesz rajtad...
2010. júl. 30. 19:12
 25/39 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy ismersz szóval nem kéne belecsipognod. Feltettem egy tök egyszerű kérdés amire csak 1-2 ember tudott válaszolni. És akkor én vagyok a szánalmas?

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

2010. júl. 30. 22:42
 26/39 anonim ***** válasza:
89%

Pontosan,te vagy a szánalmas,ezzel a LOL-ozással bebizonyítottad,hogy milyen "nagylány" vagy.Egyébként kön yörögni csak a kisgyerekek szoktak az anyucinak,hogy vegyék meg neki a nyalókát a boltban.Ha már tényleg olyan érett lennél,és felnőttesen gondolkoznál,rájönnél hogy ezzel nem mész semmire,és talán le kéne ülni az édesanyáddal megbeszélni vele,hogy szeretnél magassarkút hordani,nem pedig könyörögni.Ha azt mondja hogy nem,és ezek után kivágod a hisztit,nem csodálom,hogy nem engedi anyukád a magassarkút egy gyereknek.

Abban igazad van,hogy fejlődik a világ,és a 21.században vagyunk,na de pont ez a baj,hogy ennyire fejlett a mai világ,hogy már a 13-14 éves gyerekek is magassarkút akarnak hordani,meg festik a hajukat,sminkelnek és hasonlók.Pont ezt kéne megakadályozni,hogy ne legyenek a gyereke ilyen hamar felnőttek.Hova fajul ez a világ!??

22/L

2010. júl. 31. 13:01
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
175 centi vagyok, ugyhogy en csak alkalmakra veszek fel magassarkut, megis feszelyezve erzem magam olyankor, mert az utcan mindenfele gyanus kulseju csavo engem mereget, meg beszolnak, stb.. a masik meg, hogy tenyleg sajat magad irod le ezzel, hogy masokat leoltasz akik valaszolnak a kerdesedre. nem rosszindulatbol teszik, rajohettel volna. persze tenyleg a te szivugyed, ha te minden nap nyomorgatni akarod a labad, akkor tedd, de ezek utan, hogy ilyeneket irsz, ne vard el, hogy barki is tanacsot adjon.. de ha annyira meg akarod gyozni anyukad akkor keress cikkeket a neten, hogy a magassarku ilyen jo meg olyan jo, es mutogasd meg neki. ha ez se gyozi meg, akkor semmikepp ne allj elo azzal a szoveggel, hogy 'mas is hord, stb.', mert ettol a szulok a falra tudnak maszni.. akkor valoszinuleg meg varnod kell a magassarku hordasaval, vagy tenyleg azt csinalod, hogy masik cipoben mesz el otthonrol, es kesobb atveszed. de ne eroszakoskodj, mert akkor meg arra is ra fog jonni, hogy becsapod ot.:)
2010. aug. 1. 13:54
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

majdnem 16 voltam, amikor megvettem az első magassarkúmat [azaz, hogy ne ugassanak le: apuci vette]

L/17

2010. aug. 1. 13:58
 29/39 anonim ***** válasza:
79%
Úristen..nagyon értelmes ember lehetsz kérdezi,hogy mindenkit lehurrogsz,amiért segíteni akar neked!Amúgy tudod mivel tudnád rábeszélni anyudat?SEMMIVEL!Azt hiszed,hogy rosszat akar neked?egyáltalán nem..csak elég vicces mikor a kis 13-14 éves csitrik magassarkúban járkálnak,és ráadásul,ahogy már valaki írta,ha non-stop 24 óráig akarod hordani,akkor bütyök lesz a lábadon,mint egy ház!és rohadtul fáj..inkább próbálj anyukáddal kompromisszumot kötni,hogy néha bulikba felvehesd.Egy 14 éves lánynak hétköznapra maximum törpe sarkú cipő való,nem 13cm-es dromedárok.
2010. aug. 1. 14:15
 30/39 anonim ***** válasza:
35%
*kérdező
2010. aug. 1. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!