Anyám nem engedi hogy magassarkút hordjak. Mivel vegyem rá?
Milyen nagy szájuk lett a kis tiniknek mostanában...:)
Egyébként azt csinálsz amit akarsz, ha olyan nagy lány vagy, akkor miért kell engedélyt kérned anyucitól?
Nem hiszem hogy ismersz szóval nem kéne belecsipognod. Feltettem egy tök egyszerű kérdés amire csak 1-2 ember tudott válaszolni. És akkor én vagyok a szánalmas?
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Pontosan,te vagy a szánalmas,ezzel a LOL-ozással bebizonyítottad,hogy milyen "nagylány" vagy.Egyébként kön yörögni csak a kisgyerekek szoktak az anyucinak,hogy vegyék meg neki a nyalókát a boltban.Ha már tényleg olyan érett lennél,és felnőttesen gondolkoznál,rájönnél hogy ezzel nem mész semmire,és talán le kéne ülni az édesanyáddal megbeszélni vele,hogy szeretnél magassarkút hordani,nem pedig könyörögni.Ha azt mondja hogy nem,és ezek után kivágod a hisztit,nem csodálom,hogy nem engedi anyukád a magassarkút egy gyereknek.
Abban igazad van,hogy fejlődik a világ,és a 21.században vagyunk,na de pont ez a baj,hogy ennyire fejlett a mai világ,hogy már a 13-14 éves gyerekek is magassarkút akarnak hordani,meg festik a hajukat,sminkelnek és hasonlók.Pont ezt kéne megakadályozni,hogy ne legyenek a gyereke ilyen hamar felnőttek.Hova fajul ez a világ!??
22/L
majdnem 16 voltam, amikor megvettem az első magassarkúmat [azaz, hogy ne ugassanak le: apuci vette]
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!