Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lányról?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 29. 10:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hajad jó, látszik, hogy mű, de szép hosszú, ettől legalább valamennyire különleges vagy. Amúgy az arcod, a sminked, a cuccaid, teljesen tucatok, a hajad az ami kicsit különlegessé tesz. És igen a csücsörítéstől meg a tükrös fotóktól szörnyen primitívnek tűnsz, de tényleg hasonlítasz kendrára.
2010. júl. 31. 20:08
 32/41 anonim ***** válasza:
Póthaja van (ami undorító), nem tud öltözködni, pedig amúgy csinos lány lenne mondjuk egy vállig érő sötétebb szőkés hajjal és nem ilyen kommersz gagyi cipő-szúk farmer összeállítósban. Nincsenek túl formás lábai, és hát igen: jó lenne, ha mellben is hasonlítana Kendrára. De a hasa szép lapos.
2010. júl. 31. 20:51
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kicsit mű.

olyan: festetthaj, műhaj, szolizott bőr

kicsit menj át természetesbe:D mert nagyon jó az alakod, és az arcod is szép:D a műhajat kéne leszedni, meg kicsit visszavenni a szoliból(ha nem szolizol, akkor bocsi, akkor csak nyugtatókrém, mert kicsitleégtél)

15L

2010. júl. 31. 21:00
 34/41 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó adottságai vannak,amiket ki is használ.a csücsörítés, a póthaj és a tükörben magát fotózás mellőzése( bár apróságoknak tűnnek) tovább javítanának rajta
2010. júl. 31. 21:17
 35/41 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy még a melle is nagyobb, mint az IQ-szintje, pedig nem egy orbitális darab. És teljesen igaza van annak, aki azt mondja, hogy csak megerősítést akar arról, hogy szép. Hát sajnálom, nekem az a véleményem, hogy sötét vagy, mivel csücsörítesz meg tükörben fényképezed magad, emellett írni sem tudsz, és még plázacicás beütésed is van. És az arcod sem jön be.
2010. júl. 31. 21:27
 36/41 anonim ***** válasza:

megnéztem a képet és egyszerre a Kendra jutott az eszembe,pedig el sem olvastam amiket irtatok :D

am szép,már elég műnek tűnik..

2010. júl. 31. 22:20
 37/41 anonim ***** válasza:
ha valaki csöcsörít, és tükörben fotózza magát, akkor az miért is baj?? sokkal jobb, mint egy gázos kép, és annál is jobb, hogy így legalább tudsz pózolgatni, és nem leszel unalmas, sőt még látod is a pofidat
2010. júl. 31. 22:32
 38/41 anonim ***** válasza:
csücsörít*
2010. júl. 31. 22:33
 39/41 anonim ***** válasza:

A lábad szinte mindenhol ugyan olyan vékony, én sem erőltettem volna a csőnadrágot.

Ti meg ne a mellével foglalkozzatok, mert szerintem a csaj nem lehet több 16nál...

2010. aug. 1. 00:43
 40/41 anonim ***** válasza:

Vélemény?

Hát megállapítottam, hogy szolizol (nyugi én is) és hogy póthajad van (nekem is lesz), ami egyébként szerintem nagyon szép. A smink szerintem nem olyan jó, nekem nem tetszik, ne haragudj. Olyan szép lány vagy, miért teszed tönkre a bőröd ezzel a sok sminkkel? Az alakod csinos. És attól, hogy így nézel ki még nem biztos, hogy plázap*csa vagy. Én elsőnek megismerem az embereket, aztán mondok róluk véleményt...szerintem a többi tahó hozzászólónak is így kéne csinálni (tisztelet a kivételnek). Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? 16-17-re tippelek. :)

18/L

2010. aug. 1. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!