1/41 anonim válasza:
Szép nagyon,és a stílusa olyan mint az enyém :)
2/41 anonim válasza:
Az,hogy Kendra Wilkinson-os beütése van :D
Amúgy szép a haja,de gondolom nem igazi(ha igen akkor bocsi:))
Aranyos lehet,nekem ez jön le a képekből :)))
17/L
3/41 anonim válasza:
szép, aranyos arca van.nagyon szép a haja, én is ilyen szőkét szeretnék. milyen festékkel fested a hajad és melyik árnyalattal ? 19/L
4/41 anonim válasza:
Tényleg olyan mint Kendra tiniként :D
5/41 anonim válasza:
külsőre egész csini és szép a haja, stílusa is rendben van. Csak azt nem csipem,ha valaki a tükörből fényképezi magát....na ettől a falra tudnék mászni!
6/41 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 10:29-vagyok :)
Ja és természetesen,széép vagy :)))
7/41 anonim válasza:
CSinos, és tudja is magáról! De addig jobb véleményem volt, amíg a klónja fel nem tűnt a 3. képen.
8/41 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a hajad,olyan mű.Amúgy póthaj,mert nagyon olyan beütése van?!Az arcod az oké,olyan 8/10.
Nekem nem vagy túl szimpatikus,mert nagyon plázacicás vagy,én meg nagyon nem szeretem őket.
9/41 anonim válasza:
Nekem is kapásból Kendra ugrott be a képekről. Szerintem csinos, minden oké, csak a haj hossza nem. Színre, alapvetően fazonra is jó, de a hossza túl sok.
20L
10/41 anonim válasza:
Csinos, az arca szép, de nem kiemelkedően. De ez a csücsörítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!