nem tudom mi van mostanában, minden csajnak ennyire rossz az önértékelése?! már a sokadik szép lányt nézem aki megerősítést vár. szerintem nagyon szép a külsőd, azzal már nem kell többet foglalkozni. ha belül is minden rendben van akkor írj privit XD vicc volt ám, ne írj, de tényleg szép vagy.
22f
2010. júl. 29. 18:29
22/41 anonim válasza:
Hát tucat partylány, 1 estére jó, másra nem.
2010. júl. 29. 21:03
23/41 anonim válasza:
18:29 !
Nem megerősítésre várnak, hanem arra, hogy fényezzék őket, meg nőjön az egójuk. Tudják ők is, hogy néznek ki, de jó olvasni a poztiív válaszokat ugyebár...
2010. júl. 29. 22:06
24/41 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! h öszinte legyek k urvára nincs igazad ;)
2010. júl. 30. 13:14
25/41 anonim válasza:
tipikus, és nem tetszik a műhaj. de amúgy persze szép. meg tényleg kendrás.
2010. júl. 31. 19:35
26/41 anonim válasza:
Kedves kérdező !
Hogy őszinte legyek, k-urvára nem érdekelsz :)
Mégis miért pakolják fel magukat a szebbnél- szebb és vékony lányok, hm ?
2010. júl. 31. 19:38
27/41 anonim válasza:
Szerintem szép vagy :) A hajad is nagyon jó,ruháid is tetszenek.Hány éves vagy am.?
15/L
2010. júl. 31. 19:54
28/41 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy, és csinos, de a csücsörítés, meg a bedőlés nekem se tetszik. A tükörből fényképezéssel nekem semmi bajom. Amúgy nem azért teszik fel magukat a csinos lányok, hogy fényezzék magukat, meg pozitív válaszokat kapjanak, hanem hogy véleményt írjanak rájuk, akár rossz, akár jó. Én is feltettem már magam.:D
2010. júl. 31. 19:56
29/41 anonim válasza:
Hát, olvasgatom a válaszokat, és nem értem...
Szerintem ha lemosnád a sminked, csak 1 lány lennél.
Átlagos.
2010. júl. 31. 20:01
30/41 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Elgondolkodtam. Lehet a csücsörítés ront rajtad, de ha normális hajad lenne, és kicsit más sminked lenne, lehetnél csinos is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!