11/41 anonim válasza:
Szép az arca és az alakja is jó,a haja póthaj.De a csücsörítés nem áll jól,és tükörből fotozza magát.(ezeket nem szeretem,ha valaki így fotozza le magát.)
Nem tudom mi ebben a nagy divat??(Csücsörítés,tükürből fotozás)És mi ebben a szép?
12/41 anonim válasza:
Nekem a képekből az jött le, hogy eléggé pláza r_banc vagy... Bocsi. A cuccaid jók, de nekem ez már sok. Utálom az ilyen csajokat... 17/F
13/41 anonim válasza:
Tipikus tinilány, akinek a pláza és a mellkirakás az élete. A csücsörítésről le lehetne szokni végre, nagyon béna.
Bocs, de te kérdezted.
14/41 anonim válasza:
Egy gazdag, nagyképű, másokat lenézű k*rva lehetz...
15/41 A kérdező kommentje:
igen az póthaj : D
2010. júl. 29. 14:14
16/41 anonim válasza:
Az, hogy szedje le magáról azt a mű sörényt mert elrontja az összképet és ettől tucatlánynak számít..
17/41 anonim válasza:
Mindenki elkezdett 'csucsoriteni'.
MIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERT?
Am. a tobbi ok. :)
18/41 anonim válasza:
Viszont tenyleg kicsi plazacica beutesu.
Az elozo voltam!
20/41 anonim válasza:
Tényleg aranyos lenne, nekem mégsem ez jön le. Csak az jutott eszembe a képekről, hogy "továbbra is kurvul a világ". Azt mondd már meg nekem, ha nem hajolsz be és nem csücsörítesz, akkor szerinted már nem is fogsz itt tetszeni senkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!