Mi a benyomásotok/véleményetek, gondolatotok erről a lányról? (bővebben lent, légyszi minnél többen írjatok, mert fontos )
Látatlanban. :)Holnapra kéne így mennem,mert tetszik. :P
Ha egy lány második tanítási napon így néz ki:fekete csőszárú nadrág,fekete top felette piros fehér kockás ing mell alatt megkötve,fekete fatalpú(nem ízléstelen)szandál,ezüst körmök/feket és piros felváltva és a haja barna szőke melírral és van rajta egy kis alapozó.(Ugyanakkor egy erős gimibe jár,kéttannyelvűbe(bár ők ezt tudják,mert osztálytársaim és kedves mindenkivel.)15/L
Szandálhoz hideg lesz, az ing megkötve nagyon 90-es évek, és erőltetett, nem vagy te Daisy Duke, a többi meg teljesen átlagos, de azért remélem nem fogod mindennap véleményeztetni a másnapi szettedet... :D
Szal jó lesz nagyrészt.
köszi:)
piros ing lesz rajtam és piros öv,azt elfelejtettem.de nem szólnak meg ha kicsit divatosabb vagyok?nem mondják,hogy k_rvás,mert sajnos ma már egy magassarkúra is azt mondják.:)
még írjatok légyszi
Szerintem ez így elég vad, de nekem tetszene, ahogy így elképzelem. Viszont bevállalós, az tény.
Az, hogy mostanában mindenkit lek*rváznak, aki nem igénytelen deszkáscipőben, vagy tornacipőben jár, hanem egy kicsit nőiesebben mer öltözni, ne zavarjon, fogd fel úgy, hogy irigyek, mert neked van stílusod, nekik meg nincs.
Az lenne gáz, ha az ilyenek miatt már senki nem merne normális cipőket felvenni tiniként.
Viszont a piros-fekete körmöket már túlzásnak tartom, az ezüst jobb...
Ha azt akarod hogy senki se szóljon meg akkor ne akarj kitűnni.Döglött kutyába senki se rúg bele.Inkább ku*vás legyél,mint egy szürke veréb.De ezt csak a te generációd hívja így,régebben dögösnek hívták.A magassarkú az egyik legjobb találmány,persze csak a mikrohullámú sütő után.
A körömfestés nem természetes,egy fiú se szereti,ez csak a lányok érthetetlen hülyesége.A női kéz akkor szép amikor természetes.A lábra ugyanez igaz.
nekem bejön a szett:D
bár a szandihoz hideg lesz:( én holnap sztem bokacsizmában megyek:D
köszi:)
lehet,hogy hideg lesz,nem tudom,de ha hideg lesz,akkor természetesen nem megyek abba:P
még írjatok légyszi
ezt a szettet inkább megtartom jövő hétre,hogy inkább jobban megismerjenek előtte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!