Mi a benyomásotok/véleményetek, gondolatotok erről a lányról? (bővebben lent, légyszi minnél többen írjatok, mert fontos )
Látatlanban. :)Holnapra kéne így mennem,mert tetszik. :P
Ha egy lány második tanítási napon így néz ki:fekete csőszárú nadrág,fekete top felette piros fehér kockás ing mell alatt megkötve,fekete fatalpú(nem ízléstelen)szandál,ezüst körmök/feket és piros felváltva és a haja barna szőke melírral és van rajta egy kis alapozó.(Ugyanakkor egy erős gimibe jár,kéttannyelvűbe(bár ők ezt tudják,mert osztálytársaim és kedves mindenkivel.)15/L
Szerintem nagyon jó ez igy. :))
Amúgy ha megkérdezhetem hol vetted a piros kockás inget?Én is olyat szeretnék.És mennyiért volt?Köszi előre is.
15/L
Szerintem egy 15 éves lánynak nem kell így öltöznie...
A szandálhoz már hideg van, inkább vegyél sportcipőt és az inget ne kösd meg a mell alatt, mert az nem iskolába való.
20/L
köszi:P
az ing alá veszek pólót természetesen,hogy is gondolhatsz ilyet,hogy nem és ilyen finomabb fatalpú:D
az inget Bp-n az Árkádban vettem
légyszi írjatok még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!