Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van még olyan lány, aki...

Van még olyan lány, aki rövidnaci helyett szoknyát hord?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 21. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Én még hosszúnadrág helyett is szoknyát hordok, nagyon nagyon ritka az amikor hosszúnadrágot veszek fel, ez leginkább kemény mínuszokban fordul elő nálam. Persze hidegebb időkben ha szoknyát hordok akkor nyilván harisnyát is igyekszem olyan vastagságút elővenni amiben nem fagy szét a lábam, meg persze szoknyából is a vastagabbakat veszem elő, meg hosszabbakat. Jó időbe 20-25 fok körül egy vékony harisnyát azért felszoktam venni. Rövidnadrágot csak sportolásra veszek fel azt is csak akkor ha nyilvános helyen sportolok pl futásra vagy olyan helyre ahol vannak kültéri "edzőgépek". Többnyire itthon tornázok saját testsúlyos edzéseket végzek meg nyújtásokat, kardiózásra ott a taposógépem, de azt csak rossz időben használom itthon. Én jobban szeretek futni vagy kint a szabadban kerékpározni. Arra van rövid nacim. Itthon tornadresszben edzek engem idegesít a száras alsó rész a bugyis fazonú dresszt is ezért szeretem mert teljesen jól tudok benne mozogni, de nyilvános helyen nem ebben vagyok a bámészkodók miatt.

Tehát rövid nadrág csak sportra van, meg egy van amit túrára szoktam felvenni, illetve munkahelyemen amikor nagyon meleg van akkor engedélyezett a térdnadrág és ennyi. Itthon is többnyire szoknyában vagyok melegbe, vagy simán bugyiba egy hosszított felsővel, hidegebb időben pedig melegítő nadrágban vagyok de csak itthon.

Én ha utcára vagy bárhova megyek akkor 90% ban szoknyában vagyok vagy egyrészes ruhában de azt csak nyáron hordok. Gyerekként ezt szoktam meg, anyukám is hasonlóan öltözködött és ezt nevelte belém is. Gyerekkoromba mindig mondta hogy lányoknak és nőknek szoknya való, fiúké és férfiaké a nadrág.

2020. ápr. 23. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Számomra praktikusabb, meg nem mellesleg szexibb is. Sűrűn hordok szoknyát

25L

2020. ápr. 24. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:
csak szoknyát viselek. munkahelyem elvárja mivel iroda meg persze a pasim is akinek szeretek megfelelni. meg szerintem valamennyire társadalmi elvárás is a nőktől.van hogy kényelmetlen (télen vagy amikor menstruálok - a vastag betét miatt) de ennyit egy nőnek szerintem nem nagy dolog kibirni a csinos megjelenés kedvéért.
2020. máj. 5. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Melegben vagy nagyon hidegben hordok szoknyát.
2021. jún. 28. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!