Mit gondoltok arról ha egy lány nem szeret szoknyát hordani?
Figyelt kérdés
Utoljára ballagáson volt rajtam szoknya, de én inkább a nadrágot preferálom.2020. ápr. 11. 21:45
1/26 anonim válasza:
Semmit sem gondolok. Mit kéne? Nem mindenki ugyan olyan, nem mindenki ugyanazokat a dolgokat szereti.
2/26 anonim válasza:
Én sem gondolok semmit, mindenki azt hord, amit szeret és illik az egyéniségéhez. Attól hogy vki lány, nem kötelező szoknyát hordania, nem előírás.
3/26 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel, hogy ki mit vesz fel.
4/26 anonim válasza:
Én még rövidnadrágot sem veszek fel utcára, nemhogy szoknyát! És? A kutyát sem érdekli
5/26 anonim válasza:
Engem nem izgat, hogy mások mit hordanak, de férfiként egy ilyen lánynak esélye se lenne nálam.
6/26 anonim válasza:
Nem gondolok semmit.
Régebb én se szerettem, és épp ezért megértem ha valaki iszonyodik ettől.
8/26 anonim válasza:
Én imádom a szoknyákat,olyan igazi "csajos" lány vagyok. De nem vettem észre hogy ez előny/hátrány lenne a fiúknál,szóval gondolom mindegy
9/26 anonim válasza:
Én sem szeretek szoknyát viselni, szerintem teljesen rendben van. Hord azt amiben jól érzed magad❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!