Mit gondoltok arról ha egy lány nem szeret szoknyát hordani?
ha srácok miatt kerdezed, akkor emiatt ne aggódj, hiába az előttem kommentelők.
én is csak nem rég szerettem meg szoknyát hordani, mert nem szeretem a lábaim, de ezelőtt egyik barátomat se zavarta, hogy csak nadrágot hordtam:D
Nem hordok szoknyát, számomra rohadt kényelmetlen. (Összeér a combom, utálom, ahogy dörzsölődik, 55 kilósan is összeért, szóval a le kell fogyni dumáért kár, nem segít).
Marad a passzos nadrág, azokat szeretem, és kurwára leszarom, hogy a lábfetisiszták mire gerjednek.
13!
Jó a hasonlatod, de ez igaz a nadrágot viselő lányokra is.
A nők kb szabadon vásárolhatnak megbélyegzés nélkül a férfi részlegről. Elég durva esetekben lesznek csak megbélyegezve ez alapján.
Egy férfi már a női ruha viselésének gondolatától is kapásból melegnek van tartva. Pedig a kettő csak a fejekben nem ugyan az.
16!
Látom véded a felsőbbrendűségeteket.
Márpedig a nadrág férfi viselet ha tetszik ha nem!
Mi hordtuk előbb , ti csak lenyúltátok úgy mint sokminden más ruhánkat, most meg már egyenesen azt állítjátok róluk, hogy női.
A 17-es jól látja ez így van,de ennek kell gátat szabni.
Most azt akarod megmutatni, miután lenyúltátok tőlünk , hogyan igyekeztek minél előbb elnőiesíteni?
Elég szánalmas próbálkozás.
Mert itt erről van szó kár a gőzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!