Mit gondoltok arról ha egy lány nem szeret szoknyát hordani?
Annyira van jogosultsága az álláspontodnak, mintha az ellen tüntetnél, hogy régen szabadon meg lehetett ölni a feleségeket, ha a férjük megunta, minek mosógép, háztartási gépek, régen kézzel megoldották a nők, minek mobiltelefon, régen megvoltak anélkül.... Haladni kéne a korral, nem rágódni.
(De mégegyszer leírom, nem szeretek szenvedni, a szoknya nekem fizikálisan az lenne, gyerekkoromban is az volt, mikor pl suliban kötelező volt ünnepélyeken, utána a combomon a bőrt 1 hétig kezelgethettem, és már gyűlöltem a gondolatát is ezeknek az ünnepségeknek. Engem nem érdekel senkinek a középkori beszűkültsége. Ami fizikai fájdalmat okoz, azt nem fogom hordani, és nem várható el senkitől ez. Ellenben engem pl nem zavar, ha egy férfi szoknyában érzi jól magát, hordja, én aztán semmit nem szólok érte, az ő teste.)
Az utolsó mondatodban van egyedül lényeg, ugyanis van férfi szoknya ami nem szoknya hanem kilt!
És kényelmesebb mint egy nadrág.
#23 nem nő, egy szoknya- és harisnya-fétises pasas, van itt jópár a gyk-en... Persze, majd ilyen névvel direkt....
Na, üdvözletem Andersent és a Grimm-fivéreknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!